Ο Κρις Κουόμο υποστήριξε ότι «θα τους σκότωνε όλους», ακόμη και τον εαυτό του, όταν απολύθηκε από το CNN. H εκπομπή «Cuomo Prime Time» που παρουσίαζε ο αδερφός του πρώην κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο, ήταν συχνά η πιο δημοφιλής του CNN. Η απόλυση ήρθε μετά από έρευνα σχετικά με τις προσπάθειές του να βοηθήσει τον αδελφό του να απαντήσει σε κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο 52χρονος Κρις Κουόμο είπε στον πρώην διευθυντή επικοινωνίας του Λευκού Οίκου Άντονι Σκαραμούτσι στο podcast του, Open Book with Anthony Scaramucci: «Έπρεπε να αποδεχτώ την απόλυσή μου γιατί ήθελα να τους σκοτώσω όλους, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου».

Ο δημοσιογράφος παραδέχτηκε ότι «έχει κάνει πολλά λάθη» και ξεκίνησε θεραπεία μετά την «καθαίρεσή του» από τα αφεντικά του CNN.

Ο Κουόμο έχει επιστρέψει στην τηλεόραση στο NewsNation, αλλά αποκάλυψε ότι ντρέπεται για τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει η εκπομπή του.

«Στο CNN και εγώ δεν ήμουν στημένος για να είμαι Νο 1. Δεν ήμουν το μεγάλο όνομα εκεί, δεν είχα τη μεγάλη ομάδα, δεν έκαναν διαφήμιση για μένα. Αλλά ήμουν ακόμα το Νο 1. Γιατί; Επειδή ήταν το καλύτερο σόου. Επειδή έδινα στον κόσμο αυτό που χρειαζόταν εκείνη τη στιγμή».

Στο NewsNation, ωστόσο, ο Κρις γνωρίζει ότι το κοινό είναι «μικρό» και ότι «ο κόσμος δεν θέλει να παρακολουθεί». «Είναι κάπως ντροπιαστικό. Δεν θα είμαι ποτέ ξανά Νο1».