O διάσημος μισογύνης influencer Άντριου Τέιτ έχει συλληφθεί μαζί με τον αδερφό του στη Ρουμανία και οι αρχές που έκαναν έφοδο στη βίλα που διατηρούσαν στο Βουκουρέστι, εντόπισαν όπλα, μαχαίρια και ναρκωτικά. Μια σειρά από μηνύματα που φέρεται να είχε στείλει ο influencerσε μια πρώην του που τον κατήγγειλε για βιασμό είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, γεννώντας ερωτηματικά σχετικά με την υπόθεση που χρονολογείται αρκετά χρόνια πριν, και δεν συνδέεται με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει σήμερα ο πρώην kickboxer.

Στα μηνύματα που δημοσίευσε το Vice.com, ο «μισογύνης» (όπως τον αποκαλούν πολλά διεθνή ΜΜΕ) influencer εμφανίζεται να γράφει στο φερόμενο θύμα του ότι «του αρέσει πολύ να τη βιάζει», ενώ διερωτάται εάν η σεξουαλική διέγερση που νιώθει εξαναγκάζοντάς τη να κάνει κάτι, που δεν θέλει τον κάνει… κακό άνθρωπο.

Τα μηνύματα δημοσιεύτηκαν μια μέρα μετά την απόρριψη της έφεσης που είχε καταθέσει ο Άντριου Τέιτ, μέσω των δικηγόρων του για την αποφυλάκισή του, όσο και του αδελφού του, από τις ρουμανικές φυλακές όπου κρατείται με τις κατηγορίες της σωματεμπορίας και του βιασμού.

Άντριου Τέιτ

Ωστόσο, ο Δικαστής δεν έκανε δεκτό το αίτημά τους καθώς έκρινε πως, τόσο ο influencer, όσο και ο αδελφός του, οι οποίοι συνελήφθησαν στο πλαίσιο μιας μεγάλης έρευνας για κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων, θα μπορούσαν να διαφύγουν στο εξωτερικό εάν γινόταν δεκτό το αίτημά τους και αφήνονταν ελεύθεροι έως την εκδίκαση της υπόθεσης.

Άντριου Τέιτ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Vice, ο Τέιτ είχε στείλει απειλητικά μηνύματα σε μια γυναίκα που τον κατήγγειλε για βιασμό το 2014, γράφοντάς της μάλιστα σε μερικά από αυτά πόσο του άρεσε που την εξανάγκασε να κάνει σεξ μαζί του. «Μου αρέσει πολύ να σε βιάζω» αναφέρει ένα από τα μηνύματα. «Έτσι είναι τα τέρατα. Όταν είσαι υπό τον έλεγχό μου, μπορώ να κάνω ό,τι θέλω».