Ο διάσημος μισογύνης influencer Άντριου Τέιτ έχει συλληφθεί μαζί με τον αδερφό του στη Ρουμανία και οι αρχές που έκαναν έφοδο στη βίλα που διατηρούσαν στο Βουκουρέστι, εντόπισαν όπλα, μαχαίρια και ναρκωτικά.

Μέχρι στιγμής, κατηγορείται για βιασμούς και trafficking, ενώ είναι άγνωστο αν θα ασκηθούν νέες διώξεις προς το πρόσωπο του. Μάλιστα, προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι παρόλο που έχει συλληφθεί, έγινε ένα tweet από τον λογαριασμό του, που ανέφερε ότι «το Matrix έστειλε τους πράκτορες του».

Όπως αναφέρει το BBC, αυτή είναι η δεύτερη έφοδος των αρχών για φέτος που έγινε στη βίλα του. Όλα ξεκίνησαν από μια Αμερικανίδα, που έφτασε στη Ρουμανία και εφόσον κατάλαβε πως ήταν θύμα trafficking, ζήτησε βοήθεια από τον σύντροφο της που ήταν στις ΗΠΑ. Εκείνος επικοινώνησε με την αμερικανική πρεσβεία και έκτοτε μπήκε ασφυκτικά στο «στόχαστρο» των αρχών.

Στη βίλα του influencer που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή στο Big Brother και από ένα βίντεο που ξυλοκοπούσε μια γυναίκα, πέρα από όπλα και χρήματα, εντοπίστηκαν δύο γυναίκες που έχουν σηλληφθεί, ενώ η μία είναι πρώην αστυνομικός και εικάζεται πως ήταν ερωμένη του αδερφού του Τέιτ.

Συνολικά έχουν ταυτοποιηθεί έξι θύματα τους, ενώ ο Τειτ και ο αδερφός του οδηγήθηκαν στα κεντρικά γραφεία της DIICOT (Διεύθυνση Διερεύνησης Οργανωμένου Εγκλήματος και Τρομοκρατίας) για ανάκριση.