Η διαμάχη του Άντριου Τέιτ με τη διάσημη ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ αλλά και μια πίτσα, φαίνεται πως οδήγησαν στη σύλληψή του από τις ρουμανικές Aρχές. Ο influencer, ο οποίος έχει αποκτήσει μεγάλη φήμη εξαιτίας των μισογυνικών απόψεών του, συνελήφθη μαζί με τον αδερφό του από τη ρουμανική αστυνομία για εμπορία ανθρώπων και βιασμό.

Οι αρχές φαίνεται να οδηγήθηκαν στα ίχνη των δύο ανδρών, καθώς ένα βίντεο του Τέιτ στο Twitter με το οποίο κοροϊδεύει την Τούνμπεργκ, ήταν εκείνο που αποκάλυψε το πού βρίσκεται. Πιο συγκεκριμένα, η ρουμάνικη πίτσα που ζήτησε να φάει κατά τη διάρκεια ενός βίντεο του και το ρουμανικό της λογότυπο, έφεραν τον εντοπισμό και στη συνέχεια τη σύλληψή του.

Σε αυτό το βίντεο 36χρονος influencer ζήτησε από ένα άτομο, να του δώσει μία πίτσα, αλλά τους υπενθυμίζει να μην την ανακυκλώσουν σε μια προσπάθεια να ειρωνευτεί την Γκρέτα Τούνμπεργκ. Τα κουτιά είχαν ρουμανικό τύπο στα πλάγια, κάτι που φανέρωσε την τοποθεσία του influencer.

Η πληρωμένη απάντηση ήρθε από την ακτιβίστρια η οποία ανέφερε: «Αυτά συμβαίνουν όταν δεν ανακυκλώνεις το κουτί της πίτσας»… Με τα σχόλια να πέφτουν «βροχή» κάτω από την δημοσίευσή της.