Απίστευτες εικόνες καταγράφηκαν σε σούπερ μάρκετ της Βρετανίας, καθώς κυκλοφόρησε «ενεργειακό ποτό influencers» σε υπερβολικά χαμηλή τιμή, με αποτέλεσμα να δημιουργούν τεράστιες ουρές, στις οποίες ενήλικες έσπρωχναν… μικρά παιδιά για να περάσουν εκείνοι πρώτοι το ποτό τους.

Όπως αναφέρει η dailymail.co.uk πρόκειται για το ενεργειακό ποτό Prime Energy το οποίο πωλείται για 1,99 λίρες, δηλαδή 2,25 ευρώ, στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ Aldi, τη στιγμή που στο διαδίκτυο είναι διαθέσιμο για την τιμή των 20 ευρώ περίπου.

Μάλιστα, είναι προϊόν των viral πυγμάχων και influencers των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, KSI και Logan Paul και σύμφωνα με το βρετανικό Μέσο, μόνο ένα ποτό είχε τύχει να πωληθεί για 50.000 ευρώ περίπου.

Έτσι, μόλις ανακοινώθηκε πως θα διατεθεί στην αγορά για τόσο χαμηλή τιμή, επικράτησε πανδαιμόνιο και σχηματίστηκαν τεράστιες ουρές, με τον κόσμο να σπρώχνει, ώστε να πάει μπροστά και να προλάβει να αγοράσει. Με βάση χρήστες του Twitter που έχουν αναρτήσει και σχετικά βίντεο, τα πράγματα που ήταν στα άκρα, ξέφυγαν ακόμα περισσότερο, όταν ενήλικες ξεκίνησαν να σπρώχνουν μικρά παιδιά για να πάνε οι ίδιοι μπροστά στα ράφια.

«Οι άνθρωποι που είχαν μπει πρώτοι στην ουρά σπρώχνονταν έξω από το δρόμο όταν άνοιξαν οι πόρτες. Οι άνθρωποι έχασαν το μυαλό τους. Τα παιδιά μου σπρώχτηκαν από ενήλικες για ένα ποτό», δήλωσε χαρακτηριστικά ένας πατέρας.

Επίσης, μετά από αυτές τις εικόνες, πολλοί κατηγόρησαν τους δημιουργούς του ενεργειακού ποτού, ότι κυκλοφόρησαν επίτηδες περιορισμένες ποσότητες, ώστε να δημιουργηθούν για διαφημιστικούς λόγους τα παραπάνω περιστατικά.

Ο KSI πήρε θέση και ανέφερε πως «δεν προσπαθούμε καν να το κάνουμε αυτό. Φτιάχνουμε πολλά prime καθημερινά, η ζήτηση είναι κυριολεκτικά πολύ μεγάλη, φίλε».