Η αστυνομία της Ταϊλάνδης κυνηγά έναν τουρίστα τον οποίο κατέγραψε κάμερα ασφαλείας να κάνει σεξ στη μέση του δρόμου, το βράδυ των Χριστουγέννων.

Το περιστατικό, όπως αναφέρει η NewYorkPost συνέβη στις 4 τα ξημερώματα των Χριστουγέννων στην Πατάγια, την πόλη που είναι γνωστή ως Sin City, όπου υπάρχουν πολλά μπαρ και αίθουσες μασάζ με εκδιδόμενες γυναίκες.

Μάλιστα ο τουρίστας απευθύνθηκε και σε περαστικό, ο οποίος σταμάτησε για να τους βιντεοσκοπήσει, ενώ ένας αγανακτισμένος άστεγος ήταν εκείνος που ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία.

Ο 50χρονος αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε τον άνδρα ως «αηδιαστικό αλλοδαπό» που φαινόταν να είναι μεθυσμένος. «Κάθονταν εκεί και το έκαναν για 30 λεπτά. Δεν τους ένοιαζε τα αυτοκίνητα που περνούσαν. Μπορούσαν ακόμη και να με δουν να τους παρακολουθώ, αλλά ήταν πολύ μεθυσμένοι για να τους νοιαστούν».

Ο συγκλονισμένος αυτόπτης μάρτυρας πρόσθεσε: «Άκουσα τον άντρα να μιλάει. Ήταν από την Αγγλία. Τελείωσαν, μετά μίλησαν και της έδωσε κάτι, νομίζω ότι ήταν λεφτά, και έφυγε. Έχω βαρεθεί να αντιμετωπίζουν οι αηδιαστικοί ξένοι την πόλη μου σαν κάδο σκουπιδιών».

Ο αρχηγός της αστυνομίας Yutthapol Boonkerd είπε ότι εξετάζεται το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας σε μια προσπάθεια να εντοπίσει τον τουρίστα, ο οποίος αντιμετωπίζει σύλληψη για δημόσια απρέπεια.