Μια fitness influencer από την Αυστραλία πέρασε στην αντεπίθεση μετά την επίθεση που δέχτηκε για μια φωτογραφία της στην οποία ποζάρει με τον έφηβο γιο της, φορώντας ένα στρινγκ μπικίνι. Η 33χρονη Sophie Guidolin ανάρτησε τη φωτογραφία στο Instagram για τα 15α γενέθλια του Kai.

Πολλοί ήταν εκείνοι που εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον της για την «ακατάλληλη» φωτογραφία, υποστηρίζοντας ότι ο γιος της έμοιαζε «αμήχανος» και πως η ίδια χρησιμοποιούσε τον γιο της για να θρέψει «τον εθισμό της στην προσοχή». Άλλοι πιο χυδαίοι σχολίασαν ότι έμοιαζε λες και η μαμά είχε ερωτικές σχέσεις με τον γιο της.

Η Guidolin ωστόσο, υπερασπίστηκε τον εαυτό της: «Είναι φυσιολογικό να έχεις σώμα, είναι φυσιολογικό να έχεις μέρη του σώματος. Δεν είναι σεξουαλικό, δεν είναι ντροπή», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Daily Star.

«Έτσι όταν τα αγόρια μου με βλέπουν με μπικίνι, δεν σκέφτονται τίποτα πέρα από το: Χμ… το μαύρισμα της μαμάς, η μαμά πάει στην παραλία, πάει για κολύμπι. Δεν με βλέπουν και σκέφτονται: τι σέξι οπίσθια που έχεις!», συνέχισε η μητέρα.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε τον περασμένο Απρίλιο, όταν τράβηξε την προσοχή του κόσμου. Ωστόσο συνεχίζει να δέχεται επικρίσεις για την εικόνα αυτή και αναγκάστηκε να κάνει update στην περιγραφή της.

«Ζούμε στη Χρυσή Ακτή στην Αυστραλία, όπου το να φοράς μπικίνι στην παραλία είναι τόσο φυσιολογικό που δεν σκέφτομαι καν να κάνω κάτι με αυτή τη φωτογραφία», σημείωσε.

Ανάρτησε και ένα βίντεο με τον γιο της, όπου εκείνος λέει ότι η φωτογραφία δεν τον κάνει να ντρέπεται.