Νέες «εξηγήσεις» έδωσε η πρωθυπουργός της Φινλανδίας, Σάνα Μαρίν, που βρίσκεται στο επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας και τη δείχνουν να παρτάρει, να πίνει αλλά και να χορεύει στην αγκαλιά τραγουδιστή.

Η Σάνα Μαρίν δέχθηκε επικρίσεις με το σκεπτικό ότι η συμμετοχή της στο πάρτι θα μπορούσε να επηρεάσει την ικανότητά της να εκτελέσει γρήγορα τα καθήκοντά της σε περίπτωση κρίσης.

«Αν υπήρχε κατάσταση κρίσης θα το γνώριζα πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου» είπε το μεσημέρι της Παρασκευής σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην πρωθυπουργική κατοικία.

Πιο συγκεκριμένα, σε ερώτηση αν θα ήταν ικανή να λάβει αποφάσεις το πρωί της επομένης του πάρτι, τόνισε, σύμφωνα με το BBC, ότι οι συναντήσεις της είχαν κανονιστεί εκ των προτέρων, για να συμπληρώσει ότι δεν θυμάται ούτε μια φορά που υπήρξε ξαφνική κατάσταση μέσα στη νύχτα και χρειάστηκε να μεταβεί στο πρωθυπουργικό γραφείο.

Για το τελευταίο βίντεο που τη δείχνει να χορεύει στην αγκαλιά τραγουδιστή, η Σάνα Μαρίν, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου διέψευσε ότι τη φίλησε στον λαιμό και είπε ότι της μιλούσε και ότι ίσως τη φίλησε στο μάγουλο. «Εάν με φιλήσει κάποιος στο μάγουλο, δεν υπάρχει κάτι απρεπές ή κάτι που δεν μπορώ να διαχειριστώ ή να πω στον σύζυγό μου» κατέληξε η Φινλανδή πρωθυπουργός.

Μετά το πρώτο βίντεο που την έδειχνε να χορεύει έξαλλα σε φιλικό σπίτι και την κατηγόρησαν για χρήση ναρκωτικών, η Σάνα Μάριν αποκάλυψε ότι υπεβλήθη σε τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών, τα αποτελέσματα των οποίων θα βγουν την επόμενη εβδομάδα.