Μία γυναίκα από την Αυστραλία πήρε τον τίτλο, όχι άδικα, της «πιο καυτής γιαγιάς του κόσμου» αλλά αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι της λόγω των παπαράτσι που την ακολουθούν παντού. Η 51χρονη Τζίνα Στιούαρτ, ισχυρίζεται πως έχουν βρει πού μένει και δεν μπορεί να ησυχάσει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως είπε στην Daily Star, παρά τον τεράστιο αριθμό ακολούθων της στο Instagram, είναι «στην πραγματικότητα ντροπαλή».

«Με έχουν κυνηγήσει σε όλη τη Χρυσή Ακτή στην Αυστραλία, όπου ζω και προσπαθούν να με πιάσουν», είπε. Μάλιστα όπως αποκάλυψε η ίδια δεν δίνει τη διεύθυνση της γιατί οι παπαράτσι στήνονται έξω από το σπίτι της και την «κυνηγάνε» για μία φωτογραφία. «Έφτασε σε ένα σημείο που δεν θα έβγαινα έξω μέχρι να καταλάβω ότι είχαν φύγει» συμπλήρωσε.

Η «γιαγιά» από το Κουίνσλαντ έχει συγκεντρώσει πλήθος θαυμαστών με τις προκλητικές στάσεις της φορώντας μικροσκοπικά μπικίνι, τα οποία δημοσιεύει τακτικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το «μυστικό» που την κρατά νέα και καλλίγραμμη

Πρόσφατα αποκάλυψε το τρίλεπτο «μυστικό» πίσω από την αγέραστη εμφάνισή της.

Η μητέρα τεσσάρων παιδιών και η γιαγιά ενός παιδιού αποκάλυψε ότι αντέχει σε θερμοκρασίες -110 βαθμούς Κελσίου για να «αναζωογονήσει» το σώμα της.

Η θεραπεία υπερ-ψύξης, γνωστή και έως κρυοθεραπεία χρησιμοποιείται για μυϊκή κόπωση, αποκατάσταση μυών, θεραπεία τραυματισμών και γενική αναζωογόνηση του δέρματος.

Πώς γίνεται

Η θεραπεία περιλαμβάνει το περιτύλιγμα του σώματος ή μιας εντοπισμένης περιοχής σε άζωτο για τρία λεπτά. Επειδή το σώμα ενός ατόμου εργάζεται υπερωρίες για να διατηρήσει τη θερμοκρασία του πυρήνα του, καίει εκατοντάδες θερμίδες ανά συνεδρία – επηρεάζοντας μακροπρόθεσμα τον μεταβολισμό του ατόμου που τις κάνει.

«Η κρυοθεραπεία είναι η μοναδική μου θεραπεία. Πιστεύω ακράδαντα ότι είναι ο λόγος που νιώθω και δείχνω ανανεωμένη. Είναι η πηγή της νιότης μου», είπε η Στιούαρτ στο news.com.au.

«Έχω κάνει κρυοθεραπεία εδώ και λίγο καιρό και θα συνεχίσω όσο περισσότερο γίνεται» ανέφερε η σέξι γιαγιά. Όπως παραδέχτηκε η θεραπεία των 50 δολαρίων είναι αυτό που την κρατά νέα, προσθέτοντας ότι «παγώνει στους -110 C για τρία λεπτά τη συνεδρία».

Η γιαγιά ισχυρίστηκε ότι είναι «καταπληκτικό» για το κολλαγόνο και την υγεία του δέρματος, προσθέτοντας ότι καίει έως και 800 θερμίδες ανά συνεδρία.

Όσον αφορά τη διατροφή της, η Maxim Hot 100 Model επιλέγει τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες και αποφεύγει το αλκοόλ.