Μια φρικτή υπόθεση δολοφονίας είναι σε εξέλιξη στο Χονγκ Κονγκ, καθώς οι αστυνομικοί εντόπισαν στην μπανιέρα ενός ξενοδοχείου, άγρια δολοφονημένη μια 23χρονη δασκάλα της γιόγκα, που είχε δεχτεί πάνω από 30 μαχαιριές.

Όπως αναφέρει η thesun.co.uk, ο πρώην σύντροφος της Chow Wai-yin -ήταν γνωστή και ως Aqua Chow- εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα μαζί με τον δικηγόρο του και παρέδωσε το κλειδί του δωματίου, δύο ώρες πριν βρεθεί νεκρή η 23χρονη, με αποτέλεσμα να θεωρείται ο κύριος ύποπτος και να βρίσκεται υπό κράτηση.

Η δολοφονημένη Chow Wai-yin

Μέχρι στιγμής, ο ίδιος δεν έχει πει κάτι περισσότερο στις αρχές, ενώ οι αστυνομικοί εξετάζουν το υλικό από κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου, όπως και το γεγονός ότι το μόνο πράγμα που έλειπε από το δωμάτιο, ήταν το κινητό της δολοφονημένης γυναίκας.

Το χρονικό της δολοφονίας

Με βάση τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αρχές, θεωρούν ότι πρόκειται για μια προμελετημένη δολοφονία, που είχε σχεδιαστεί πολύ καλά.

Συγκεκριμένα, υποστηρίζουν ότι ο δολοφόνος είχε αλλάξει ρούχα πριν μπει μέσα στο ξενοδοχείο, όπως και όταν βγήκε, ενώ αναφέρουν ότι το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε δεν προέρχεται από την ξενοδοχειακή μονάδα, αλλά πως έχει αγοραστεί από κάποιο μαγαζί.

Επίσης, θεωρούν ότι η νεαρή δασκάλα της γιόγκα δολοφονήθηκε μέσα στο δωμάτιο και ότι ο δολοφόνος της, την έσυρε μέχρι το μπάνιο, όπου τοποθέτησε το πτώμα μέσα την μπανιέρα, την οποία ενδέχεται να γέμισε με νερό εκείνη την στιγμή, καθώς εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα νερού, πέρα από το αίμα της νεκρής γυναίκας.

Παράλληλα, οι αρχές δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο γεγονός ότι δεν έχει εντοπιστεί το κινητό τηλέφωνο της Chow Wai-yin, ενώ θεωρούν ότι ο δολοφόνος άλλαξε τα ρούχα της γυναίκας, από την στιγμή που την δολοφόνησε.

Ο αρχηγός της αστυνομίας είπε ότι ένα μαχαίρι που πιστεύεται ότι χρησιμοποιήθηκε στη φρενίτιδα των μαχαιρωμάτων βρέθηκε στην μπανιέρα.

«Μια πρώτη εξέταση από ιατροδικαστή δείχνει ότι το θύμα έφερε πάνω από 30 τραύματα από μαχαίρι στα άκρα και το σώμα της μπροστά και πίσω», είπε χαρακτηριστικά ο αστυνόμος Gar Kam-lam και πρόσθεσε ότι η 23χρονη δέχτηκε οκτώ θανατηφόρα τραύματα από το μαχαίρι στην αριστερή πλευρά του θώρακα και στο λαιμό της, είπε.