Μία περίεργη ιστορία που θυμίζει σενάριο ταινίας απασχολεί τους χρήστες του TikTok, καθώς ένα ζευγάρι που διατηρεί λογαριασμό με πολλούς ακόλουθους και έχει προφίλ στο Onlyfans, υποστηρίζει ότι μπορεί να είναι ετεροθαλή αδέλφια.

Σύμφωνα με την nypost.com, η Carley και η Mercedes με 560,000 ακολούθους στο TikTok, αποκάλυψαν ότι είναι μαζί σε σχέση για περίπου 2 χρόνια, όμως τώρα συνειδητοποίησαν μπορεί να έχουν τον ίδιο πατέρα, αφού για μια περίοδο οι μητέρες τους είχαν σχέση με τον ίδιο άνθρωπο.

H Carley και η Mercedes που υποστηρίζουν ότι μπορεί να έχουν τον ίδιο πατέρα

«Όταν ανακαλύπτεις δύο χρόνια μετά το πρώτο ραντεβού σου, ότι οι μαμάδες σου κοιμόντουσαν και οι δύο με τον ίδιο άντρα», ανέφεραν στο βίντεο που έχει συγκεντρώσει πάνω από 6 εκατομμύρια προβολές και στη προσθέτουν: «Πρέπει να κάνουμε τεστ DNA;».

Μάλιστα, εξέφρασαν και τις απορίες τους, σε περίπτωση που πράγματι είναι ετεροθαλή αδέλφια, καθώς αναρωτήθηκαν εάν θα πρέπει να διατηρήσουν την ερωτική τους σχέση.

«Αν είμαστε πραγματικά συγγενείς, είναι λάθος να μένουμε μαζί;», ρώτησαν μεταξύ άλλων τους ακολούθους τους.

Δείτε το βίντεο με τις παραπάνω από 6 εκατομμύρια προβολές:

«Βροχή» τα σχόλια

Όπως ήταν λογικό, κάτω από την ανάρτηση υπήρξε ένας καταιγισμός σχολίων, με αρκετούς να ασχολούνται με το συγκεκριμένο ζήτημα, καθώς είναι ιδιαίτερα σπάνια μια τέτοια περίπτωση.

«Πιστεύω ότι ο πραγματικός κίνδυνος θα ήταν να ΜΗΝ γίνει το τεστ DNA», σχολίασε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος ζήτησε αμέσως να γίνει το σχετικό τεστ.

«Δεν έχω ιδέα ποιες είστε και αμέσως νόμιζα ότι ήσασταν αδερφές πριν διαβάσω τι συμβαίνει», σημείωσε ένας σχολιαστής και ένας άλλος έγραψε πως «αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί εσείς οι δύο μοιάζετε σαν αδερφές».

Παρόλα αυτά, υπήρξαν μερικά άτομα που υποστήριξαν την σχέση των δύο γυναικών και ανέφεραν ότι παρά το αποτέλεσμα που θα δείξει το τεστ DNA -σε περίπτωση που γίνει-,θα πρέπει να μείνουν μαζί, ακόμα κι αν αποδειχθεί ότι πράγματι έχουν τον ίδιο πατέρα.