«Είσαι όμορφη. Όμως δεν μου αρέσουν τα μυώδη κορίτσια». Αυτή την ατάκα φαίνεται ότι την ακούει πολύ συχνά από τους άνδρες η γυναίκα με το παρατσούκλι muscle mommy (μυώδης μαμά).

Το βίντεο που ανέβασε στο TikTok έχει ήδη 4,5 εκατομμύρια views. Σε αυτό η αρσιβαρίστρια Hunter σχηματίζει μια καρδιά με τα χέρια της στους ρυθμούς του τραγουδιού «heartbroken», κάνοντας παράλληλα μια λυπημένη έκφραση με το πρόσωπό της. Στη συνέχεια τα χέρια της ανοίγουν, η καρδιά εξαφανίζεται και τη θέση της παίρνουν τα υψωμένα μεσαία δάχτυλα, που δηλώνουν ξεκάθαρα ότι η Hunter μόνο συντετριμμένη δεν είναι από τα σχόλια του αντίθετου φύλου.

Η νεαρή μαμά, από τη στιγμή που ανέβασε το βίντεο, έχει επαινεθεί αρκετά από τους θαυμαστές της, οι οποίοι λατρεύουν τη θετική στάση της στη ζωή και τον τρόπο που έχει βρει να θωρακίζει τον εαυτό της από τα κακόβουλα σχόλια.

Πολλοί έσπευσαν να της υπενθυμίσουν ότι όσοι την κρίνουν το πιθανότερο είναι να αισθάνονται φόβο από τις απίστευτες ικανότητές της και την επικρότησαν που δεν παίρνει στα σοβαρά τέτοια σχόλια.

«Ο πρώην μου δεν με άφηνε να γυμνάζομαι επειδή δεν ήθελε να είμαι πιο ογκώδης από εκείνον, όλα είναι θέμα ανασφάλειας και τεμπελιάς» σχολίασε ένας θαυμαστής.

Άλλος είπε: «Δεν θέλουν πιο δυνατά κορίτσια από τους εαυτούς τους».

Ένας τρίτος παρατήρησε: «Δεν νιώθουν αρκετά άνδρες. Ο ανδρισμός τους είναι πολύ εύθραυστος».

«Μία γυναίκα με μυώδες σώμα είναι πάνω απ΄ όλα σέξι»

Το 2017 ο φωτογράφος Κάι Γιορκ θέλησε να καταρρίψει τη θεωρία ότι οι μυώδεις γυναίκες, οι υπερβολικά γυμνασμένες είναι ανδροπρεπείς. Έτσι τράβηξε βίντεο από τα καμαρίνια όπου πολύ γυμνασμένα μοντέλα ετοιμάζονται να διαφημίσουν εσώρουχα, αναδεικνύοντας την θηλυκότητά τους.

«Ακριβώς επειδή οι γυναίκες είναι σε φόρμα, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να αισθάνονται θηλυκές», δήλωνε στην αμερικανική εφημερίδα «New York Post».

«Μία γυναίκα με μυώδες σώμα είναι πάνω απ΄ όλα σέξι. Στόχος μου είναι να εξαλείψουμε αυτό το στίγμα, δημιουργώντας μια όμορφη εικόνα. Νομίζω πως, ότι κάνει μία γυναίκα για την ενδυνάμωση του σώματός της, της προσδίδει αυτοπεποίθηση», εξηγεί.