Μοντέλο του Onlyfans έκανε σοκαριστικές αποκαλύψεις στο TikTok, καθώς ισχυρίστηκε ότι κοιμήθηκε με γνωστό Αμερικανό παρουσιαστή που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία και παιδοφιλία, με τον ίδιο να της ζητάει περίεργα αιτήματα, όπως να ντύνεται σαν κοριτσάκι.

Σύμφωνα με την nypost.com, η 26χρονη Karlie Brooks σε βίντεο που ανέβασε στη δημοφιλή πλατφόρμα (αλλά αφαιρέθηκε μετά από λίγη ώρα), είπε ότι πληρώθηκε πριν από χρόνια, ώστε να έχει σεξουαλικές επαφές με τον 34χρονο Josh Duggar.

Ο Josh Duggar δεν είναι ένα τυχαίο όνομα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, καθώς ήταν παρουσιαστής στη τηλεόραση και πρωταγωνιστής του ριάλιτι «19 Kids and Counting» στο οποίο εμφανίζονταν μαζί με την οικογένεια του, προωθώντας μεταξύ άλλων την ζωή των Βαπτιστών στις ΗΠΑ.

Μάλιστα, το 2015 ανακηρύχθηκε ως «ένα από τα 10 πιο μισητά πρόσωπα του ίντερνετ», γιατί απάτησε την σύζυγο του, με τις λεπτομέρειες της προσωπικής του ζωής που βγήκαν στη δημοσιότητα, να δείχνουν μια τελείως διαφορετική εκδοχή, από αυτή που προωθούσε μέσω του ριάλιτι που πρωταγωνιστούσε.

Επίσης, το 2021 αποκαλύφθηκε ότι διατηρούσε τον υπολογιστή του υλικό παιδικής πορνογραφίας, ενώ κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις σε μικρά παιδιά, με την δίκη του να είναι ακόμα σε εξέλιξη και να κινδυνεύει να καταδικαστεί σε τουλάχιστον 20 χρόνια κάθειρξης.

Τα αρρωστημένα αιτήματα

Η Karlie Brooks ισχυρίστηκε ότι γνωρίστηκε με τον Josh Duggar το 2015, την περίοδο που χώριζε με την σύζυγο του.

«Μιλώντας για τον Josh Duggar, ντρέπομαι να το πω αυτό, αλλά κοιμήθηκα μαζί του πριν από μερικά χρόνια, όταν βγήκε όλο το σκάνδαλο της Ashley Madison (σ.σ. Ιστοσελίδα μέσω της οποίας απάτησε την σύζυγο του», είπε αρχικά στο βίντεο που πλέον έχει κατέβει από το TikTok.

«Ο Duggar μου πλήρωσε ένα γενναιόδωρο, πολύ καλό χρηματικό ποσό», είπε χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες και πρόσθεσε ότι «ναι, κοιμήθηκα με τον Josh Duggar».

Στη συνέχεια, είπε ότι ο Duggar είχε αρκετά περίεργα αιτήματα, τα οποία όμως εκείνη θεώρησε φυσιολογικό, γιατί «έτσι είναι η δουλειά. Νόμιζα ότι απλά ήταν μια επιθυμία του πελάτη».

Σύμφωνα με την ίδια, ο Duggar ζήτησε από την Brooks να ντύνεται σαν κοριτσάκι, να είναι ξυρισμένη σε όλο το σώμα της, να έχει κοτσιδάκια και να φοράει παιδικά εσώρουχα, ενώ ζητούσε πάντα να κρύβει τα τατουάζ της.

«Είμαι τόσο αηδιασμένη που ήμουν μαζί του», είπε στο τέλος του βίντεο.

Η υπόθεση του Josh Duggar

Ο Josh Duggar απασχολεί έντονα την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, καθώς από ισχυρός αστέρας της τηλεόρασης, μέσα σε λίγα χρόνια βρέθηκε πίσω από τα σίδερα της φυλακής, με βαριές κατηγορίες.

Μέχρι στιγμής, περιμένει την τελική ετυμηγορία, όπου αναμένεται να είναι το λιγότερο ισόβια, ενώ πρέπει να πληρώσει και πρόστιμα ύψους 50.000 ευρώ. Παράλληλα, απαγορεύεται να έχει πρόσβαση στο ίντερνετ, αλλά και σε υπολογιστή, ενώ απαγορεύεται να έρχεται σε επαφή με παιδιά, χωρίς να υπάρχει επίβλεψη.

Χαρακτηριστικά, ο δικαστής Timothy L. Brooks που έχει αναλάβει την υπόθεση, δήλωσε ότι τα εγκλήματα του παρουσιαστή είναι από «τα πιο άρρωστα που θα μπορούσε να διαπράξει ένας άρρωστος».