Μια εργαζόμενη γυναίκα αποκάλυψε στο TikTok με μία σειρά από βίντεο το δράμα που ζουν εκατομμύρια συμπολίτες της στις ΗΠΑ, οι οποίοι παρόλο που φαινομενικά έχουν μία κανονική ζωή, στην πραγματικότητα είναι άστεγοι. Η γυναίκα ανέφερε ότι παρά το γεγονός ότι εργάζεται με πλήρες ωράριο, είναι άστεγη και αναγκάζεται να μένει στο αυτοκίνητό της.

Μιλώντας στο TikTok, η 22χρονη Aaliyah, μοιράστηκε την ιστορία της, ομολογώντας ότι κάνει ντους στο γυμναστήριο και βουρτσίζει τα δόντια της στη δουλειά.

Στη λεζάντα του βίντεό της, έγραψε: «Όταν πρέπει να δουλεύεις 8 ώρες βάρδια 5 ημέρες την εβδομάδα και ο κόσμος δεν ξέρει καν ότι κοιμάσαι σε αυτοκίνητο, φτιάχνεις τα μαλλιά σου στο αυτοκίνητο ή σε ένα μέρος που ανοίγει νωρίς για να μπορείς να βουρτσίζεις τα δόντια σου, κάνεις ντους στο Planet Fitness και αναρωτιούνται γιατί είστε πάντα τόσο κουρασμένοι και μόλις και μετά βίας χαμογελάτε», αναφέρει.

«Αλλά είμαι ακόμα εδώ για να βγάλω χρήματα, ώστε να μπορώ να φάω και να πάρω ένα ξενοδοχείο μερικές φορές», συμπλήρωσε.

Η επίθεση των δύσπιστων και η βοήθεια

Ωστόσο, η Aaliyah, η οποία εργάζεται στο Home Depot, βρέθηκε στο στόχαστρο των τρολ που ισχυρίστηκαν ότι «προσποιείται την έλλειψη στέγης» για την προσοχή.

Μοιράστηκε ένα βίντεο, αποκαλύπτοντας όλα τα εγκόσμια υπάρχοντά της που ήταν αποθηκευμένα στο αυτοκίνητό της, γράφοντάς το στη λεζάντα: «Κλείνω 2 ώρες ύπνου κυριολεκτικά, μακάρι να ήταν ένα ψέμα».

Η Aaliyah μοιράστηκε αργότερα ένα βίντεο, ισχυριζόμενη ότι απαθανάτισε τη στιγμή που οι αστυνομικοί έψαχναν το αυτοκίνητό της επειδή «η απόχρωση στο παράθυρο ήταν πολύ σκοτεινή».

Τα βίντεο της γυναίκας έχουν γίνει viral, με το αρχικό της κλιπ να συγκεντρώνει σχεδόν 5 εκατομμύρια προβολές.

Πολλοί της πρότειναν να ερευνήσει το Homer Fund, ένα πρόγραμμα που δημιουργήθηκε από την Home Depot για να υποστηρίξει συνεργάτες που αντιμετώπισαν οικονομικές δυσκολίες. Αργότερα δημοσίευσε μια ενημέρωση, γράφοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω το Homer Fund και όλους όσους το πρότειναν.

«Με την υποστήριξη όλων όσοι προσέγγισαν και μου έδωσαν έκτακτη χρηματοδότηση για να μπορέσω να κοιμηθώ σε ένα ξενοδοχείο για κάποιο χρονικό διάστημα. Ελπίζω να αποκτήσω μόνιμη στέγαση», είπε.

Ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά το γιατί η νεαρή κοπέλα έμεινε άστεγη και αναγκάστηκε να μείνει στο αυτοκίνητό της.