Το ίντερνετ είναι ένας μαγικός αλλά επικίνδυνος χώρος. Μπορεί πολύ εύκολα κάποιος να παραπλανηθεί και να πέσει σε γκάφα. Αν συμβεί κάτι τέτοιο τουλάχιστον ας είναι όπως αυτή μιας TikToker από τις ΗΠΑ που απλά έφαγε μια οικογενειακή απογοήτευση και χάλασε παραπάνω βενζίνη.

Η γυναίκα αποκάλυψε ότι ταξίδεψε σε μια πόλη της Βόρειας Καρολίνας αφού ένα βίντεο στο TikTok την ξεγέλασε να πιστέψει ότι θα έβρισκε ένα γραφικό χωριό που περιβάλλεται από σκηνικό που μοιάζει με τις Άλπεις. Και πώς να μην το πιστεύει αυτό αφού η εικόνα από το βίντεο ήταν… από τις Άλπεις.

Η Olivia Garcia, από τη Φλόριντα, με το όνομα χρήστη @itsoliviagarcia στο TikTok, δημοσίευσε ένα βίντεο στην εφαρμογή που περιγράφει λεπτομερώς την εμπειρία της και τι πραγματικά βρήκε όταν έφτασε στη Γκαστόνια της Βόρειας Καρολίνας, νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Στο κλιπ, η Garcia ξεκίνησε δείχνοντας το βίντεο, που δημιουργήθηκε από τον χρήστη και ντόπιο κάτοικο της Βόρειας Καρολίνας Zachary Keesee, ο οποίος χρησιμοποιεί το όνομα χρήστη @realzacharykeesee στην εφαρμογή, και την έπεισε ότι η πόλη της Γκαστόνια θα έμοιαζε με χειμερινό χωριό.

@realzacharykeesee

Reply to @johnzimmerschied Gastonia, North Carolina. A TRUE gem 💎 #gastonia #northcarolina #switzerland #nc

♬ original sound – bradenjstanley

Το γραφικό χωριό έγινε εμπορικά κέντρα και βενζινάδικα

Το βίντεο, έδειχνε μια γραφική πόλη που περιβάλλεται από χιονισμένα βουνά, την οποία ο Keesee, ο οποίος κοινοποιεί συχνά ψεύτικα βίντεο, αναγνώρισε ως Γκαστόνια, Βόρεια Καρολίνα. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε αργότερα στα σχόλια, το βίντεο έδειχνε στην πραγματικότητα τοΛάουτερμπρούνεν της Ελβετίας, το οποίο περιέγραψε ως «ένα από τα πιο όμορφα μέρη στη γη».

Ενώ η Keesee διευκρίνισε την τοποθεσία στα σχόλια, το βίντεο, το οποίο έχει προβληθεί περισσότερες από 5,9 εκατομμύρια φορές, φέρεται να ήταν αρκετό για να πείσει τη γυναίκα και την οικογένειά της να ταξιδέψουν μία ώρα με το αμάξι, για να επισκεφτούν αυτή που φέρεται να ήταν μια διάσημη πόλη στο TikTok.

«Μας έβαλα να οδηγήσουμε μια ώρα μακριά εξαιτίας αυτού του βίντεο», έγραψε η γυναίκα σε μια λεζάντα, συμπληρώνοντας: «Την έβαψα».

Στη συνέχεια, το TikToker μοιράστηκε αυτό που εκείνη και η οικογένειά της είδαν κατά την άφιξή τους στην πόλη της Βόρειας Καρολίνας, με το βίντεο να δείχνει το αυτοκίνητο να περνά με ταχύτητα μπροστά από εμπορικά κέντρα και διάφορα βενζινάδικα.

Σύμφωνα με τη Garcia η οποία μίλησε στο WBTV για το λάθος της, αυτή και η οικογένειά της ήταν στη Βόρεια Καρολίνα για να δουν την πρόσφατη χιονόπτωση όταν ρώτησε αν μπορούσαν να κάνουν ένα pitstop για να επισκεφτούν την πόλη, κάτι που σημείωσε ότι της θύμιζε ταινία της Disney.

Αντί για το ειδυλλιακό χωριό που περίμενε, η Garcia είπε στο πρακτορείο ότι ο προορισμός περιελάμβανε πολλά «κατεστραμμένα βενζινάδικα». Αν και το οδικό ταξίδι δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες της, το βίντεό της έχει γίνει από τότε viral στο TikTok, όπου έχει προβληθεί περισσότερες από 336.000 φορές.