Ο απολογισμός των νεκρών από τις κατολισθήσεις στην Κολομβία ολοένα και μεγαλώνει και τα θύματα πλησιάζουν πλέον τα ογδόντα. Παρά τις τιτάνιες προσπάθειές τους μέσα στις λάσπες και σε συνθήκες επικίνδυνες, οι αστυνομικοί δεν κάνουν διακρίσεις όταν μπορούν  να σώσουν μια ζωή και δεν σκέφτονται λεπτό αν είναι ζωή ανθρώπου ή… σκύλου.

Έτσι, με αυταπάρνηση και κίνδυνο της ζωής τους καταφέρνουν να σώσουν ένα σκύλο που έχει παρασυρθεί από ορμητικά νερά και μοιάζει να φλερτάρει με τον θάνατο. Αφού μάλιστα τον βγάζουν στη στεριά του δίνουν τις πρώτες βοήθειες, τον επαναφέρουν στη ζωή κάνοντας καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (!) και τον χαϊδεύουν για να τον ζεστάνουν.

Τον μεταφέρουν στην αγκαλιά τους μέχρι το αυτοκίνητό τους όπου του χορηγούν ορό και έχουν τα μέσα να τον φροντίσουν καλύτερα.

Η μεγαλύτερη ανταμοιβή τους, η στιγμή που το σκυλί που έμοιαζε χαμένη υπόθεση κάνει τα πρώτα στραβά κι αδύναμα βήματά του. Έχει επιστρέψει στη ζωή…


Δείτε το βίντεο

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.