Πήρε πτυχίο μετά από… 76 χρόνια

Ο 94χρονος απόφοιτος γράφτηκε στο Τμήμα Μηχανικής το 1939


ΚΟΣΜΟΣ
2:14
13/05/2015
Πήρε πτυχίο μετά από... 76 χρόνια
1
loading

Η ιστορία των 94 χρόνων της ζωής του φαντάζει μακρά, αναλογικά όμως η διάρκεια των σπουδών του ίσως και να φαντάζει μακρύτερη. Ο λόγος για τον Άντονι Μπρούτο,, από το Μόργκαντάουν των ΗΠΑ ο οποίος αναμένεται να ολοκληρώσει μέσα στο Μάιο και μετά από 76 χρόνια, τις σπουδές του στο τμήμα Μηχανικής του «West Virginia University».

Ο Μπρούτο είχε γραφτεί στο τμήμα Μηχανικής του συγκεκριμένου Πανεπιστημίου το μακρινό 1939. Ωστόσο αναγκάστηκε να τις διακόψει κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, για να καταταγεί στην αεροπορία στρατού.

Μετά το τέλος του πολέμου ο κ. Μπρούτο παντρεύτηκε και κάθισε εκ νέου στα φοιτητικά έδρανα. Πολύ σύντομα όμως η ασθένεια της συζύγου του τον ανάγκασε να σταματήσει και να αναζητήσει εργασία για να συντηρήσει την οικογένειά του.

Ο 94χρονος εργάστηκε ως μηχανικός σε εργοστάσια κατασκευής αεροσκαφών, ενώ μετά τη συνταξιοδότησή του, πριν από περίπου 30 χρόνια, ξεκίνησε να φτιάχνει ξύλινα γλυπτά πτηνών και άγριων ζώων, καθώς και κοσμήματα.

Πάντοτε, ωστόσο, είχε στο μυαλό του ότι έχει μείνει μία σημαντική εκκρεμότητα, όπως λέει. «Ήταν σημαντικό για εμένα να αποφοιτήσω», συμπληρώνει ο κ. Μπρούτο.

Πλέον, ο γηραιότατος απόφοιτος φτιάχνει την ξύλινη κορνίζα στην οποία σκοπεύει να τοποθετήσει το πτυχίο του ενώ ερωτηθείς για το αν προτίθεται να παρακολουθήσει κάποιο μεταπτυχιακό πρόγραμμα, δηλώνει πως προτιμά να... κάνει ένα διάλειμμα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar innotrading

    στην περίπτωση του δεν θα λέγαμε για αιώνιο φοιτητή αλλά για αιωνόβιο, να ζήσει να το χαίρεται

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει