Η μεγαλύτερη κόρη του Μπομπ Σάγκετ, Όμπρεϊ απέτισε φόρο τιμής στον πατέρα της μετά τον ξαφνικό θάνατό του, δημοσιεύοντας ένα γλυκό μήνυμα που έλαβε από εκείνον λίγη ώρα πριν πεθάνει, χωρίς φυσικά να γνωρίζει ότι θα ήταν και η τελευταία φορά που θα άκουγε ή διάβαζε κάτι από τον πατέρα της.

Η 34χρονη κόρη του ηθοποιού, Όμπρεϊ Σάγκετ, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο του μηνύματος σε Instagram Story αργά την Κυριακή – λίγες ώρες μετά την είδηση ​​του θανάτου του.

«Σε ευχαριστώ. Σε αγαπώ. Showtime!» έγραφε το μήνυμα του Σάγκετ στην κόρη του.

Το μήνυμα του Μπομπ Σάγκετ στην κόρη του πριν πεθάνει

Ο 65χρονος κωμικός ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στο Ritz-Carlton στο Ορλάντο της Φλόριντα, αφού πραγματοποίησε το stand-up πρόγραμμά του «I Don’t Do Negative Comedy Tour» το βράδυ του Σαββάτου.

Το μήνυμα της οικογένειας του Μπομπ Σάγκετ

Η Όμπρεϊ Σάγκετ είναι η μεγαλύτερη από τις τρεις κόρες του Μπομπ Σάγκετ, τις οποίες απέκτησε με την πρώτη του σύζυγο, τη σεναριογράφο και πρώην δικηγόρο Σάρι Κράμερ. Με την τελευταία χώρισε το 1997. Το 2018, ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής παντρεύτηκε την δημοσιογράφο Κέλι Ρίζο.

Ο Μπομπ Σάγκετ με την οικογένειά του

Σε μια δήλωση μετά το θάνατο του Σάγκετ η Ρίζο και οι ενήλικες κόρες του – Όμπρεϊ, Λάρα 32 ετών και Τζένιφερ, 29 – είπαν ότι ήταν «συντετριμμένες».

«Ήταν τα πάντα για εμάς. Θέλουμε να ξέρετε ότι αγαπούσε πολύ τους θαυμαστές του. Κάνοντας ζωντανές εμφανίσεις και χαρίζοντας γέλιο, έφερνε κοντά ανθρώπους από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα. Αν και αυτή τη στιγμή θέλουμε να διαφυλάξουμε την ιδιωτική μας ζωή, σας προσκαλούμε να θυμηθείτε μαζί μας την αγάπη και το γέλιο που πρόσφερε απλόχερα ο Μπομπ Σάγκετ στον κόσμο», ανέφερε η ανακοίνωση της οικογένειάς του.

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα της νεκροψίας στη σορό του ηθοποιού Μπομπ Σάγκετ δεν βρέθηκαν ενδείξεις για χρήση ναρκωτικών ουσιών, ενώ δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν εγκληματική ενέργεια.