Δεν βρέθηκαν ενδείξεις για χρήση ναρκωτικών ουσιών σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα της νεκροψίας στη σορό του ηθοποιού Μπομπ Σάγκετ ενώ δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν εγκληματική ενέργεια.

Ο σταρ της σειράς Full House βρέθηκε νεκρός στο ξενοδοχείο Ritz-Carlton του Ορλάντο το απόγευμα της Κυριακής μετά από μια παράσταση στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα, το προηγούμενο βράδυ.

«Έγινε νεκροψία σήμερα το πρωί στον 65χρονο Μπομπ Σάγκετ, ο οποίος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν ενδείξεις χρήσης ναρκωτικών ή εγκληματικής ενέργειας» δήλωσε ο Τζόσουα Στέφανι, επικεφαλής ιατροδικαστής των κομητειών Orange και Osceola, σύμφωνα με το CNN

«Για την αιτία και τον τρόπο θανάτου του ηθοποιού εκκρεμούν περαιτέρω μελέτες και έρευνες που μπορεί να χρειαστούν έως και 10-12 εβδομάδες για να ολοκληρωθούν. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στους αγαπημένους του κ. Σάγκετ σε αυτή τη δύσκολη στιγμή» προσέθεσε.

«Είμαστε συντετριμμένοι στο άκουσμα της είδησης ότι ο αγαπημένος μας Μπομπ πέθανε σήμερα. Ήταν τα πάντα για ‘μας και θέλουμε να ξέρετε πόσο πολύ αγαπούσε τους θαυμαστές του και χαιρόταν να παίζει ζωντανά και να ενώνει τους ανθρώπους μέσα από το γέλιο. Ζητάμε να σεβαστείτε το πένθος μας αυτή τη στιγμή και σας καλούμε να θυμόμαστε μαζί την αγάπη και το γέλιο που χάρισε ο Μπομπ στον κόσμο» ανέφερε η οικογένεια του Μπομπ Σάγκετ, επιβεβαιώνοντας την είδηση του θανάτου του κωμικού.