Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον και η σύζυγός του Κάρι ονόμασαν την κόρη τους Ρόμι Άιρις Σάρλοτ Τζόνσον, που ήρθε πριν από μερικές ημέρες στον κόσμο, επιλέγοντας ονόματα που συνδέονται και με τις δύο οικογένειές τους. Η Κάρι Τζόνσον είπε ότι το Ρόμι επελέγη, διότι ήταν το όνομα της θείας της Ρόζμαρι, ενώ το Άιρις είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό Ίρις, που ισοδυναμεί με ουράνιο τόξο και το Σάρλοτ ήταν το όνομα της μητέρας του Μπόρις Τζόνσον, που απεβίωσε φέτος τον Σεπτέμβριο, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Καλώς ήρθες στον κόσμο αγαπημένη Ρόμι», έγραψε η Κάρι Τζόνσον σε ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφερόμενη στην κόρη της, που γεννήθηκε σε νοσοκομείο του Λονδίνου, στις 9 Δεκεμβρίου.

Η Ρόμι είναι το δεύτερο παιδί του ζευγαριού, μετά τον γιο τους Γουίλφρεντ, που γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2020. Ο Βρετανός πρωθυπουργός και η Κάρι Τζόνσον, ηλικίας 33 ετών, παντρεύτηκαν φέτος τον Μάιο.

Ο 57χρονος Μπόρις Τζόνσον είχε παντρευτεί άλλες δύο φορές και αποφεύγει να πει πόσα παιδιά έχει αποκτήσει. Με τη δεύτερη σύζυγό του, τη δικηγόρο Μαρίνα Γουίλερ, έχουν τέσσερα παιδιά.