Φράχτης κατά των μεταναστών στη Βουλγαρία

Σκέψεις για δημιουργία συντονιστικού κέντρου σε συνεργασία με Ελλάδα και Τουρκία


ΚΟΣΜΟΣ
10:39
07/04/2015
Φράχτης κατά των μεταναστών στη Βουλγαρία
2
loading

Ενισχύονται τα μέτρα στα σύνορα Βουλγαρίας-Τουρκίας για το κύμα προσφύγων από τη Μέση Ανατολή και σε αυτά περιλαμβάνεται ο φράχτης που κατασκευάζει η Βουλγαρία, ο οποίος θα είναι έτοιμος έως το τέλος του 2015.

Σύμφωνα με την αντιπρόεδρο της βουλγαρικής κυβέρνησης και υπουργό Εσωτερικών Ρουμιάνα Μπατσβάροβα ένα επιπλέον μέτρο για τη διαχείριση του μεγάλου αριθμού προσφύγων που εισέρχονται στη χώρα είναι η δημιουργία ενός συντονιστικού κέντρου μεταξύ Βουλγαρίας, Ελλάδας και Τουρκίας, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Novinite της Σόφιας.

«Η συμφωνία είναι έτοιμη, οι Τούρκοι συνάδελφοί μου είναι έτοιμοι να την υπογράψουν, τώρα περιμένω απάντηση από τις ελληνικές Αρχές» σημείωσε η κ. Μπατσβάροβα. Επισήμανε δε πως θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν το γεγονός ότι, στις αρχές Ιουνίου, θα διεξαχθούν εκλογές στην Τουρκία κι εξέφρασε την ελπίδα πως θα καταστεί δυνατή η υπογραφή της συμφωνίας έως τότε.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Συνοριακής Αστυνομίας Μίλεν Πένεφ ανέφερε πως επιπλέον 100 αστυνομικοί θα ενισχύσουν τις μονάδες προστασίας των συνόρων.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Ομηρος ομηρόπουλος

    ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ , ΘΑ ΕΙΜΟΥΝ ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ ΝΑ ΕΜΠΕΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ !! ΤΑ ΘΥΜΑΜΕ ΠΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΜΠΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!

  2. avatar Joe7

    Ουτε σαν την Βουλγαρία δεν μπορούμε να γίνουμε...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει