Ο Noah Galloway έχει βγει από αυτό που ονομάζουμε «ζώνη άνεσης» και εμπνέει και άλλους να ακολουθήσουν τα βήματά του. Ο 33χρονος πρώην στρατιώτης έχασε τα άκρα του, το αριστερό χέρι και το αριστερό πόδι-, το 2005 κατά τη διάρκεια βομβαρδισμών στο Ιράκ όπου υπηρέτησε.

Πλέον, συμμετέχει ως χορευτής στο «Dancing with the Stars» και παρά την αναπηρία του, δεν δίστασε ούτε λεπτό να πει το ναι στο ριάλιτι χορού. «Δεν είμαι χορευτής», αναφέρει στην Daily News. «Ήταν μια απόφαση που δε δίστασα να πάρω, γιατί αν λέω σε άλλους να βγουν από τη ζώνη άνεσής τους, έπρεπε και εγώ να κάνω το ίδιο. Αν αφαιρέσεις το γεγονός ότι δεν είχα καμία εμπειρία στο χορό και ότι ήταν μια νέα εμπειρία για μένα, ήταν πραγματικά ρίσκο».

«Πρέπει να είμαι προσεκτικός, γιατί ό,τι κάνω, είναι από τη μια πλευρά», λέει για την αναπηρία του και συνεχίζει: «Δεν το φοράω κάθε μέρα», σημειώνει για το προσθετικό του χέρι «είναι δύσκολο να το φορέσεις έτσι απλά. Όταν πήρα το πρώτο προσθετικό μέλος, μου πήρε αρκετό καιρό για να προσαρμοστώ».

Ο Galloway, ένας «τυπικός άντρας από την Αλαμπάμα», όπως αποκαλεί τον εαυτό του εκτός από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι, έχει κάνει και μια σειρά από καμπάνιες. Πρόσφατα, έγινε μοντέλο για την ανδρική σειρά Kenneth Cole.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.