Μια νεαρή γυναίκα από το Νιού Τζέρσεϊ των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, αποκάλυψε μέσω των social media πως φοβάται να βγει ραντεβού αφότου ανακάλυψε πως έχει 50 αδέρφια τα οποία δεν γνώριζε πως υπήρχαν!

Η Ίζι, όπως είναι το 23χρονης γυναίκας, αποφάσισε ν’ αναζητήσει το παρελθόν της και τις ρίζες της πριν από μερικά χρόνια και έκανε τεστ DNA προκειμένου να καταλάβει καλύτερα από που προέρχεται. Νόμιζε πως η καταγωγή της ήταν από την Ιταλία.

Σε βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της στο TikTok, ωστόσο, αποκάλυψε κάτι που προκάλεσε εντύπωση και αντιδράσεις. Εξήγησε πως εκείνη έχει δύο αδέρφια – είναι τρίδυμα – αλλά ανέφερε πως ο βιολογικός πατέρας της ήταν δωρητής σπέρματος. Τα τρία παιδιά τα μεγάλωσε η μητέρα της Ίζι με τη σύντροφό της. Οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν το 1986 και αργότερα αποφάσισαν ν’ αποκτήσουν μαζί ένα παιδί. Η μια εργαζόταν σε κλινική γονιμοποίησης στην πόλη Βιρτζίνια των ΗΠΑ κι έτσι επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν το σπέρμα ενός ανώνυμου δωρητή.

«Το 2018, έκανα τεστ DNA καταγωγής για να δω από πού κατάγομαι πραγματικά», είπε στο βίντεο. «Παίρνω τα αποτελέσματά μου πίσω και ανακαλύπτω ότι δεν είμαι τόσο Ιταλίδα όσο νόμιζα πως ήμουν μέχρι τότε», είπε στο βίντεο της στο TikTok. Συνέχισε αναφέροντας: «Έπειτα επικοινώνησε μαζί μου μια γυναίκα και με ρώτησε αν με κάποιο τρόπο έχω συγγένεια μαζί της ή την οικογένειά της για το DNA μου ταίριαζε μ’ εκείνο της κόρης της».

Αυτό άνοιξε την πόρτα στη μεγάλη ανακάλυψη. Η ίδια γυναίκα της εξήγησε πως στο Facebook υπάρχει μια ομάδα που αποτελείται από παραπάνω από 50 άτομα και όλοι είναι συγγενείς του ίδιου δωρητή σπέρματος. «Αποδείχθηκε πως είμαστε περισσότεροι από 50 που είμαστε παιδιά του δωρητή και αδέρφια μεταξύ μας. Κι όλοι είμαστε διαφορετικές ηλικίες».

Μόλις άρχισε να συνειδητοποιεί την έκταση που μπορεί να πάρει η υπόθεση, εμφανίστηκαν οι επιφυλάξεις της για να βγει σε ραντεβού. «Εγώ και ορισμένοι από τους άλλους φοβόμαστε πως αν βγούμε ραντεβού με έναν άλλον άνθρωπο μπορεί να καταλήξουμε να είμαστε αδέρφια», τόνισε.