Απίστευτη έρευνα για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Πάνω από το 20% των Αμερικανών θα πάρουν δώρο για το κατοικίδιό τους


ΚΟΣΜΟΣ
14:43
11/02/2015
Απίστευτη έρευνα για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου
loading

Οι Αμερικανοί σκοπεύουν να ξοδέψουν περισσότερα φέτος για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου σε σχέση με πέρυσι – θα δώσουν 142,31 εκατομμύρια δολάρια για να δείξουν την αγάπη τους, ποσό αισθητά αυξημένο σε σχέση με τα 113,91 εκατομμύρια δολάρια της προηγούμενης χρονιάς, όπως δείχνει έρευνα της Ένωσης Εμπόρων.
Το ποσό αυτό δε θα το δώσουν φυσικά όλοι οι Αμερικανοί, αλλά το 55% που σκοπεύουν να γιορτάσουν τη γιορτή των ερωτευμένων.


Τι θα αγοράσουν;

Τα συνηθισμένα. Πάνω από τους μισούς θα πάρουν γλυκά και το 40% περίπου θα πάρει λουλούδια, ενώ το 12% θα επισκεφτεί κοσμηματοπωλείο.

Οι λήπτες των δώρων θα είναι διάφοροι. Παιδιά, δάσκαλοι, συνάδελφοι, ακόμη και κατοικίδια.

Και όμως, πάνω από το 25% θα πάρει ένα δωράκι στο σκύλο, τη γάτα, το ιγουάνα, ακόμη και το χάμστερ του και θα ξοδέψει κατά μέσο όρο 25 δολάρια περίπου.

Και παρότι, οι ερωτηθέντες δε λένε αν θα τα χρηματοδοτήσουν όλα αυτά με μετρητά ή με πιστωτικές, η αλήθεια είναι ότι η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι ακόμη μία στιγμή κατά την οποία αισθανόμαστε την πίεση να ξοδέψουμε χρήματα, ακόμη και αν δεν έχουμε.

Οι άντρες σκοπεύουν να ξοδέψουν περισσότερα από τις γυναίκες, 128,90 δολάρια κατά μέσο όρο από τα 62,47 δολάρια κατά μέσο όρο που σκοπεύουν να ξοδέψουν οι γυναίκες.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει