Τύχη-βουνό είχε ο οδηγός του ταξί που χτυπήθηκε από το αεροπλάνο της TransAsia πριν αυτό καταλήξει σε ποταμό της Ταϊπέι, καθώς παρά τη σύγκρουση με το αεροσκάφος, κατάφερε να βγει ζωντανός από το κατεστραμμένο αμάξι. Ωστόσο, δεν έχει καταφέρει ακόμη να συνέλθει από το σοκ.

Στη δημοσιότητα δόθηκε η συνομιλία που είχε ο οδηγός με την εταιρεία ταξί με την οποία συνεργάζεται. Όταν ο συνομιλητής του, έκπληκτος μαθαίνει ότι ο οδηγός χτυπήθηκε από αεροπλάνο, φαίνεται να μην πιστεύει ό,τι ακούει!

Διαβάστε το διάλογο μεταξύ του οδηγού και του τηλεφωνικού κέντρου…

– Γεια, είμαι το 1098. Ένα μικρό αεροπλάνο μόλις έπεσε και χτύπησε το αμάξι μου. Το… το… το αεροπλάνο έπεσε στον ποταμό Keelung. Βρίσκομαι στη λεωφόρο Huandong. Παρακαλώ καλέστε μου ένα ασθενοφόρο.
– Νουμ. 1098, εσείς, εσείς, εσείς… α… Είστε στη Huandong; Περιμένετε ένα δευτερόλεπτο, περιμένετε ένα δευτερόλεπτο! (Η κλήση προωθείται)
– Γεια!
-Γεια! Είμαι ο 1098. Μόλις πήρα τη Huandong. Μετέφερα έναν επιβάτη στην Huandong και καθώς πλησίαζα (τη λεωφόρο), ένα αεροπλάνο έπεσε και με χτύπησε.
– Ένα τηλεχειριζόμενο αεροπλάνο;
– Το αμάξι μου είναι διαλυμένο.
– Ένα τηλεχειριζόμενο αεροπλάνο;
– Όχι ένα τηλεχειριζόμενο αεροπλάνο, ένα μικρό αεροπλάνο με πιλότο.
– Ε; Χμ… υπάρχουν απώλειες;
– Όλο το αεροπλάνο έπεσε στον ποταμό Keelung.
– Αλήθεια; Υπάρχουν θύματα;
– Ε;
– Υπάρχουν θύματα; Έχει τραυματιστεί κανείς;
– Ο επιβάτης μου δεν μπορεί να βγει από το όχημα. Το αμάξι είναι διαλυμένο. Καλέστε μου ένα ασθενοφόρο όσο πιο γρήγορα μπορείτε.
– Είστε ο νο 1098, σωστά;
– Ναι. Ναι. Ναι. Ναι.