Ο Robert φοράει ένα κορμάκι που θυμίζει γυναικείο σώμα, μια περούκα και ένα φόρεμα. Όταν μετατρέπεται σε Sherry, ο 71χρονος εισέρχεται σε έναν αλλόκοτο κόσμο με τις ζωντανές κούκλες, μια ομάδα που απαρτίζεται από ομοϊδεάτες, από άνδρες δηλαδή που σκέφτονται και πράττουν σαν τον Robert.

Όταν ο 71χρονος κοιτάζεται στον καθρέφτη, το οποίο κάνει συχνά, βλέπει μια όμορφη ξανθιά γυναίκα, σέξι μέσα στο φόρεμά της ενώ ισορροπεί άψογα πάνω στα δωδεκάποντα τακούνια της. Το όνομά της είναι Sherry και περνά το χρόνο, βγάζοντας selfies στην αυλή του αρχοντικού της, στο Orange County στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, και κάνοντας τόπλες μπάνιο στην πισίνα.

Χωρίς το ιδιαίτερο κοστούμι του, ο Robert (δεν είναι το πραγματικό του όνομα), είναι πρόσφατα διαζευγμένος και ζει με την 19χρονη κόρη του. Αλλά όταν φοράει το κοστούμι από λάτεξ και σιλικόνη, φοράει τη μάσκα στο κεφάλι του και ρίχνοντας μια περοούκα, τότε μεταμορφώνεται σε Sherry. «Αυτός είμαι εγώ», λέει, χαζεύοντας το είδωλο του. «Αυτό είναι ένα από τα πράγματα που λέω στον εαυτό μου: Είμαι εγώ μέσα σε αυτή τη κούκλα».

Φυσικά, εκτός από τον Robert, υπάρχει εκεί έξω μια πλειάδα από άντρες που μυστικά και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, που κάνει ακριβώς το ίδιο…