Όλα ξεκίνησαν όταν νεαρή Αμερικανίδα έριξε τις διάσημες Kάρτες Αγγέλων. Οι κάρτες αυτές, που κυκλοφορούν και στη χώρα μας, είναι δημιουργίες της παγκοσμίου φήμης, πνευματικής ψυχολόγου, Doreen Virtue, η οποία υποστηρίζει ότι «συνεργάζεται με το αγγελικό βασίλειο»!

Η νεαρή απευθύνθηκε στις λεγόμενες Αγγελόκαρτες, εν όψει του καυτού ραντεβού της με έναν άντρα, που είχε πρόσφατα γνωρίσει.

Η κάρτα-Αγγελικό μήνυμα, που τράβηξε, ήταν η «Προστασία» και αυτό εκλήφθηκε από την κοπέλα, σαν πράσινη κάρτα για ελεύθερο sex, χωρίς καμία προφύλαξη, με το αντικείμενο του,- μοιραίου, όπως αποδείχθηκε-, πόθου της.

Αποτέλεσμα; Λίγο καιρό μετά, η νεαρή γυναίκα διαγνώστηκε οροθετική στον ιό HIV. Η άτυχη κοπέλα, φορέας του AIDS, πλέον, μηνύει τώρα την διάσημη Doreen Virtue, γιατί στις κάρτες της, δεν ανέγραφε, ότι τα μηνύματα δεν είναι απαραίτητο, να εκλαμβάνονται κατά γράμμα…

Η αποζημίωση, που απαιτεί η κοπέλα, υπέρογκη και εκ πρώτης όψεως, η αμερικανική νομοθεσία την καλύπτει… Η εξέλιξη της υπόθεσης, είτε οδηγηθεί στα δικαστήρια, είτε σε οικονομικό συμβιβασμό, έχει πάντως ξεκινήσει μια ολόκληρη συζήτηση, για τον τρόπο, που επικοινωνεί κανείς, τα όποια…μεταφυσικά μηνύματα, με το πλατύ κοινό.
πηγή: pyles-tv