Φριχτό θάνατο βρήκε μια γυναίκα όταν μια μεταλλική κατασκευή με οθόνες για καραόκε έπεσε πάνω της και τη συνέθλιψε. Η άτυχη γυναίκα γιόρταζε εκείνο το βράδυ τα γενέθλιά της σε ένα κλαμπ της Ρωσίας.

Η 35χρονη Tatiana Pokhorenko πέθανε ακαριαία όταν η περίπου 200 κιλών μεταλλική κατασκευή με έξι οθόνες πάνω της έπεσε πάνω της στην πόλη Surgut, στη δυτική Σιβηρία, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Το τρομακτικό περιστατικό κατέγραφαν οι κάμερες ασφαλείας στο Gallery Club, όπου η Tatiana γιόρταζε τα γενέθλιά της με φίλους.

Στο βίντεο φαίνεται να χορεύει κάτω από την κατασκευή με οθόνες για καραόκε, η οποία κρέμεται από το ταβάνι. Η κατασκευή κουνήθηκε και ξαφνικά έπεσε πάνω στην άτυχη γυναίκα.

Στις εικόνες φαίνονται στη συνέχεια σοκαρισμένοι οι αυτόπτες μάρτυρες να τρέχουν στο σημείο και να απομακρύνουν τη μεταλλική κατασκευή.

Οι διασώστες δήλωσαν τον θάνατό της λίγο μετά την άφιξή τους στο κλαμπ μετά από τηλεφώνημα που δέχτηκαν.

Ο David Skvortsov, ο οποίος εργαζόταν ως DJ στο κλαμπ όταν σημειώθηκε η τραγωδία, δήλωσε σε τοπικά ΜΜΕ: «Σήκωνα τις οθόνες ώστε οι πελάτες στον πρώτο όροφο να μπορέσουν να απολαύσουν επίσης το καραόκε. Κάποια στιγμή, οι οθόνες έπεσαν και σκότωσαν τη γυναίκα».

Ο ιδιοκτήτης του κλαμπ, Semen Kopaigora, κατηγορήθηκε για πρόκληση θανάτου από αμέλεια. Η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν τρία χρόνια με αναστολή.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ο Kopaigora «εγκατέστησε την κατασκευή με τις οθόνες χωρίς να βεβαιωθεί ότι τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας».

Το δικαστήριο εξήγησε την ποινή στον ιδιοκτήτη, κάνοντας λόγο για ελαφρυντικές περιστάσεις. Συνυπολογίστηκαν το γεγονός ότι έχει δύο μικρά παιδιά, οι κινήσεις του προς τους συγγενείς του θύματος αλλά και το ότι ομολόγησε την ενοχή του.