Κι όμως, η αστυνομία αναγκάστηκε να σταματήσει έναν εξορκισμό σε εξέλιξη μέσα σε πολυκατάστημα της Πενσιλβάνια.

Το σουρεαλιστικό σκηνικό έλαβε χώρα στο Home Depot, στο τμήμα ξυλείας…

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, κλήθηκε στο Home Depot έπειτα από καταγγελίες για «πλήθος ανθρώπων που κάνουν εξορκισμό» στον διάδρομο με την ξυλεία.

Ο εξορκισμός γινόταν για τα νεκρά δέντρα. Οι αστυνομικοί σταμάτησαν την τελετή και απομάκρυναν τον κόσμο από το κατάστημα.

Το αστυνομικό τμήμα του Dickson City περιέγραψε το γεγονός σε μόλις 27 λέξεις, ως τμήμα της λίστας με την ημερήσια δράση της αστυνομίας.

21 June 202112:06am Assist to Scranton Police in the 800 block of Boulevard Ave. looking for a juvenile.2:15am 1000…

Posted by Dickson City Police Department on Tuesday, June 22, 2021

Παρά τη φειδωλή ανακοίνωση, το post της αστυνομίας στο Facebook έγινε viral, ήταν το παράξενο της είδησης που συγκέντρωσε την προσοχή του κόσμου.

«Πώς γίνεται να συμβαίνει εξορκισμός ξύλων το 2021 και ούτε ένας άνθρωπος στο Home Depot να τον βιντεοσκοπήσει για τη διασκέδασή μας; Χρειάζομαι απαντήσεις», σχολίασε κάποιος με χιούμορ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τοπικού σταθμού WTSP, οι εξορκιστές ήταν δύο και κανείς τους δεν αντιμετωπίζει ποινικές ευθύνες…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.