Ο διαχρονικά αγαπημένος Γκάνθερ από τα Φιλαράκια, κατά κόσμον James Michael Tyler, αποκάλυψε πρόσφατα πως δίνει μια άνιση μάχη με τον καρκίνο του προστάτη.

Ο 59χρονος ηθοποιός το είπε σε συνέντευξή του στο NBC, δηλώνοντας πως διαγνώστηκε με καρκίνο τον Σεπτέμβριο του 2018, σε τσεκ απ ρουτίνας.

Ηθοποιός των Friends αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Ο Γκάνθερ του τηλεοπτικού Central Perk είπε ακόμα πως ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί στον οργανισμό του και τα οστά του και πλέον δεν είναι σε θέση να περπατά.

Υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία: «Ήμουν 56 χρονών όταν διαγνώστηκα», είπε, «με πήρε ο γιατρός μου και μου είπε ‘‘έι, πρέπει να σε δω αύριο επειδή υποπτεύομαι ότι μπορεί να έχεις ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με τον προστάτη σου’’».

Μέσα στην πανδημία, ο καρκίνος πέρασε στα κόκαλά του, όπως αποκαλύπτει, και πλέον είναι ανίατος. «Καρκίνος τελευταίου σταδίου, οπότε στο τέλος, ξέρετε, πιθανότατα θα με σκοτώσει».

Ο James Michael Tyler δεν έχασε την ευκαιρία να καλέσει τους άντρες να κλείσουν ραντεβού με τον γιατρό τους.

Όσο για τα Φιλαράκια, αποκάλυψε στο πρόσφατο και επετειακό reunion ότι «αυτά ήταν τα πιο αξιομνημόνευτα 10 χρόνια της ζωής μου, αλήθεια»…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook, Twitter και Viber
Μοιράσου το άρθρο