Μια μητέρα από το Τέξας των ΗΠΑ θέλησε να πυροβολήσει το κουτάβι του γείτονα, η σφαίρα καρφώθηκε όμως στο στομάχι του παιδιού της.

Η 24χρονη Angelia Vargas συνελήφθη για το περιστατικό.

Ήθελε να χτυπήσει τον σκύλο του γείτονα και πυροβόλησε τον 5χρονο γιο της

Το μόλις έξι μηνών κουτάβι του γείτονα βγήκε από το σπίτι του στο Χιούστον το απόγευμα του Σαββάτου και πήγε στην απέναντι κατοικία. Σχεδόν αμέσως, ακούστηκαν κάτι πυροβολισμοί και η αστυνομία βρέθηκε σύντομα στη γειτονιά.

Η νεαρή μητέρα πυροβόλησε το κουτάβι από την άλλη πλευρά του δρόμου, μέσα σε κατοικημένη περιοχή. Εκείνη την ώρα, η ίδια, ο άντρας και ο 5χρονος γιος της έκαναν ποδήλατο έξω από το σπίτι τους.

Η αστυνομία δήλωσε ότι η Vargas έβγαλε αμέσως το πιστόλι της όταν είδε το σκυλί, ρίχνοντάς του 3 σφαίρες. Μία από αυτές χτύπησε όμως τον μικρό στο στομάχι.

Το παιδί παραμένει στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση και δεν εκφράζονται φόβοι για τη ζωή του.

Ο σκυλάκος, ο Bruno, υπέστη μικροεκδορές στα πόδια. Μπλεξίματα με τον νόμο αντιμετωπίζει και ο ιδιοκτήτης του, που τον άφησε να βγει από το σπίτι χωρίς λουρί.

Όπως δήλωσε σε τοπικό σταθμό του Χιούστον, το φιλικό κουτάβι βρήκε μισάνοιχτη την πόρτα και βγήκε έξω. «Δεν έτρεχε καταπάνω τους και δεν γάβγιζε», είπε ο ιδιοκτήτης, «περπατούσε απλώς προς τα εκεί όταν η γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει».

«Θα προτιμούσα να είχε πυροβοληθεί ο σκύλος μου παρά να πυροβοληθεί το παιδί», κατέληξε.

Η αστυνομία αποκάλυψε πως η μητέρα δεν έχει λευκό ποινικό μητρώο, έχει καταδικαστεί, μεταξύ άλλων, και για βαριά σωματική επίθεση…