Σοκ έχει προκαλέσει στον χώρο της ραπ μουσικής η είδηση του θανάτου σε ηλικία μόλις 20 ετών του Lil Loaded. Ο νεαρός, που το πραγματικό του όνομα ήταν Ντασόν Ρόμπερτσον, έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Ασκάν Μεχριάρι.

Σύμφωνα με το NBC News, ένας αξιωματούχος στο γραφείο του ιατροδικαστή του Ντάλας είπε ότι η αιτία και ο τρόπος θανάτου του ράπερ δεν είχαν ακόμη καθοριστεί.

Ο ράπερ είχε γίνει διάσημος το 2019 με το τραγούδι του «6locc 6a6y», το οποίο έχει πάνω από 29.000.000 θεάσεις στο YouTube. Μάλιστα, το single αυτό χαρακτηρίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα ως «χρυσό» από την Ένωση Βιομηχανιών Ηχογράφησης της Αμερικής.

Πριν από μερικούς μήνες, ο ράπερ είχε κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία μετά από πυροβολισμούς, οι οποίοι είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του σε ηλικία 18 ετών, στις 25 Οκτωβρίου 2020, ένας φίλος του με όνομα Καλί Γουόκερ.

Η σκανδαλοθηρική Sun βρήκε και δημοσίευσε μια δραματική ανάρτησή του στα social media, λίγες ώρες πριν τον θάνατό του, μέσω της οποίας ζητούσε τη συγχώρεση του Θεού.

«Θεέ μου συγχώρεσέ με για τα λάθη μου και όλες εκείνες τις φορές που απέτυχα να σε κάνω περήφανο και να εκτιμήσω τις ευλογίες που μου έδωσες. Ζητώ να μπω στο Βασίλειό Σου παρόλα τα λάθη μου. Γνωρίζω ότι αγαπάς όλα σου τα παιδιά και είμαι έτοιμος ψυχή τε και σώματι να σε συναντήσω», είχε γράψει.