Καλεσμένη στην εκπομπή «Watch What Happens Live» του Άντι Κόεν βρέθηκε η Pink και πήρε θέση σχετικά με την στάση των ΜΜΕ απέναντι στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς με αφορμή τα ντοκιμαντέρ που έχουν κυκλοφορήσει για την ποπ τραγουδίστρια, αναφέρει το Vanity Fair.

Όπως αποκάλυψε, «μετανιώνει που δεν είχε μια πιο φιλική σχέση με την Σπίαρς προκειμένου να την στηρίξει στις δύσκολες στιγμές που περνούσε» ενώ ταυτόχρονα καταγγέλλει την στάση των δημοσιογράφων και θεωρεί πως αντί να προστατεύσουν την Μπρίτνεϊ, την «κατασπάραξαν».

Η 41χρονη τραγουδίστρια εξήγησε ότι λυπάται πολύ για την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα στη ζωή της 40χρονης συναδέλφου της, ξεκαθαρίζοντας ότι:

«Δεν ήμασταν εκεί. Και θα το ήθελα. Νομίζω όλοι θα το θέλαμε και αισθανόμαστε αυτή την προστατευτικότητα πάνω της», είπε η Pink.

Όταν ρωτήθηκε για το αν έχει δει τα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της ποπ τραγουδίστριας, απάντησε πως τα είδε και ένιωσε πολύ άσχημα, που δεν γνώριζε νωρίτερα το τι περνούσε από τα ΜΜΕ, καθώς και την ιστορία με τον πατέρα της, ο οποίος μέχρι και σήμερα εξακολουθεί να ορίζει τις κινήσεις της και να ελέγχει την περιουσία της, προκειμένου να την βοηθήσει με κάποιο τρόπο.

«Ήμουν δυνατό άτομο, θα μπορούσα να την είχα πλησιάσει περισσότερο», λέει η Pink.

Η ίδια η Σπίαρς μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram έχει εκφράσει πολλές φορές τη γνώμη της σχετικά με τα ντοκιμαντέρ, που αφορούν τη ζωή της. Συγκεκριμένα, έχει γράψει πως νιώθει ευγνώμων και κολακευμένη από το ενδιαφέρον των θαυμαστών της, όμως τα αφιερώματα του Τύπου, καθώς και τα ντοκιμαντέρ είναι τουλάχιστον «υποκριτικά».

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση βρίσκει σύμφωνη και την Pink βέβαια, η οποία έκλεισε την συζήτηση καταλήγοντας με νόημα ότι «Τα ΜΜΕ κατέστρεψαν το ποπ είδωλο»