Μια γυναίκα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη εκλιπαρούσε την Ινδία να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα την πανδημία του κορονοϊού, σε ένα ανατριχιαστικό βίντεο. Λίγες ημέρες αργότερα η ίδια και το αγέννητο μωρό της θα πέθαιναν.

Η 34χρονη οδοντίατρος Dimple Arora Chawla από το Νέο Δελχί πέθανε στις 26 Απριλίου, δύο περίπου εβδομάδες αφότου βρέθηκε θετική στην COVID-19. Ήταν επτά μηνών έγκυος όταν έφυγε από τη ζωή. Είχε χάσει το μωράκι της μία ημέρα πριν από τον δικό της θάνατο.

Ο σύζυγός της μοιράστηκε ένα βίντεο που κατέγραψε η γυναίκα 9 ημέρες προτού φύγει από τη ζωή, στο οποίο καλεί τη χώρα που ζει τον εφιάλτη της πανδημίας να αναλάβει δράση και να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την εκρηκτική αύξηση των κρουσμάτων και των θανάτων.

«Σας παρακαλώ, μην παίρνετε τον κορονοϊό τόσο ελαφρά. Πολύ άσχημα, πολύ άσχημα συμπτώματα. Δεν μπορώ να μιλήσω, αλλά θέλω πραγματικά να περάσω το μήνυμά μου σε όλους», λέει καθώς πασχίζει να αναπνεύσει.

Ο Ravish Chawla ανάρτησε το ανατριχιαστικό βίντεο στον λογαριασμό του στο Twitter, παρακαλώντας τους Ινδούς να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα τον κορονοϊό. «Έχασα την έγκυο γυναίκα μου και το αγέννητο παιδί μας από την COVID. Πήρε την τελευταία της ανάσα στις 24 Απριλίου 2021 και το αγέννητο παιδί μας μια μέρα νωρίτερα», έγραψε.

«Βρέθηκε θετική στις 11 Απριλίου και ακόμη και την περίοδο που υπέφερε έφτιαξε το παραπάνω βίντεο στις 17 Απριλίου, προειδοποιώντας τους άλλους για τον κορονοϊό».

Η γυναίκα ακούγεται να βήχει στο βίντεο και να λέει: «Σας παρακαλώ να φοράτε μάσκα όταν είστε έξω και συναναστρέφεστε με άλλους ανθρώπους για τη δική σας ασφάλεια αλλά και των αγαπημένων σας ανθρώπων».

«Σας παρακαλώ, σας παρακαλώ να προσέχετε», σημειώνει.

Εννιά μέρες αργότερα η ίδια και το παιδί της δεν θα ήταν πια στη ζωή, αφήνοντας πίσω τον σύζυγό της και τον 3χρονο γιο της.