Κέρδισε όχι μία, ούτε δυο, αλλά πέντε φορές το λόττο, αλλά αυτό δεν στάθηκε ικανό να δώσει στον Κάρλο Μασέτι την ευτυχία.

Ο 47χρονος, αφότου κέρδισε το λόττο εννιά χρόνια πριν, μπήκε στη φυλακή, διαγνώστηκε με μετατραυματικό στρες, χώρισε με την κοπέλα του και έχασε αρκετούς από τους φίλους του.

Ο νεοζηλανδός Μασέτι, όπως αναφέρει η Daily Star, έγινε εκατομμυριούχος κερδίζοντας το λόττο πέντε φορές σε διάστημα τριών μηνών, το 2012.

Αν και κανείς θα περίμενε ότι η ζωή του θα γινόταν κατά τι ευκολότερη, ο ίδιος υποστηρίζει ότι μετά από αυτή την πρωτοφανή τύχη του, η ζωή του καταστράφηκε.

Ο Μασέτι βρέθηκε στο εδώλιο το 2018 όταν η πρώην σύντροφός του, Ντανιέλ Πρεμπλ τον κατηγόρησε ότι της επιτέθηκε και την έδειρε. Ωστόσο, οι κατηγορίες απορρίφθηκαν καθώς η πρώην σύντροφός του δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο.

«Καταστράφηκε ολοκληρωτικά η ζωή μου. Δεν έχω νιώσει ποτέ πιο ντροπιασμένος και ταπεινωμένος. Οι κατηγορίες απορρίφθηκαν αλλά το κακό είχε ήδη γίνει. Στη συνέχεια διαγνώστηκα με διαταραχή μετατραυματικού στρες και σοβαρή κατάθλιψη» δήλωσε ο Μασέτι στη New Zealand Herald.

Μετά τις κατηγορίες της πρώην συντρόφου του για ενδοοικογενειακή βία, πέρασε κάποιο διάστημα στη φυλακή και ο ίδιος λέει ότι τον παρενοχλούσαν οι συγκρατούμενοί του επειδή πίστευαν ότι είναι πλούσιος. 

Όπως λέει ο Μασέτι, μετά τα κέρδη του έχασε και όλους του τους φίλους. Όσον αφορά τις αιτίες γι’ αυτό, συνέβη επειδή ο Μασέτι δεν ήταν καθόλου γενναιόδωρος.

«Δεν τους κέρασα ούτε ένα ποτό και δεν τους έδωσα ούτε ένα ευρώ. Αυτή ήταν η επιλογή μου αλλά κάποιοι προφανώς ενοχλήθηκαν και απογοητεύτηκαν αλλά αν δεν το σέβονται ας μην είναι φίλοι μου» καταλήγει με νόημα χαρακτηριστικά.