Κέρδισε όχι μία, ούτε δυο, αλλά πέντε φορές το λόττο, αλλά αυτό δεν στάθηκε ικανό να δώσει στον Κάρλο Μασέτι την ευτυχία.

Ο 47χρονος, αφότου κέρδισε το λόττο εννιά χρόνια πριν, μπήκε στη φυλακή, διαγνώστηκε με μετατραυματικό στρες, χώρισε με την κοπέλα του και έχασε αρκετούς από τους φίλους του.

Ο νεοζηλανδός Μασέτι, όπως αναφέρει η Daily Star, έγινε εκατομμυριούχος κερδίζοντας το λόττο πέντε φορές σε διάστημα τριών μηνών, το 2012.

Αν και κανείς θα περίμενε ότι η ζωή του θα γινόταν κατά τι ευκολότερη, ο ίδιος υποστηρίζει ότι μετά από αυτή την πρωτοφανή τύχη του, η ζωή του καταστράφηκε.

Ο Μασέτι βρέθηκε στο εδώλιο το 2018 όταν η πρώην σύντροφός του, Ντανιέλ Πρεμπλ τον κατηγόρησε ότι της επιτέθηκε και την έδειρε. Ωστόσο, οι κατηγορίες απορρίφθηκαν καθώς η πρώην σύντροφός του δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο.

«Καταστράφηκε ολοκληρωτικά η ζωή μου. Δεν έχω νιώσει ποτέ πιο ντροπιασμένος και ταπεινωμένος. Οι κατηγορίες απορρίφθηκαν αλλά το κακό είχε ήδη γίνει. Στη συνέχεια διαγνώστηκα με διαταραχή μετατραυματικού στρες και σοβαρή κατάθλιψη» δήλωσε ο Μασέτι στη New Zealand Herald.

Μετά τις κατηγορίες της πρώην συντρόφου του για ενδοοικογενειακή βία, πέρασε κάποιο διάστημα στη φυλακή και ο ίδιος λέει ότι τον παρενοχλούσαν οι συγκρατούμενοί του επειδή πίστευαν ότι είναι πλούσιος. 

Όπως λέει ο Μασέτι, μετά τα κέρδη του έχασε και όλους του τους φίλους. Όσον αφορά τις αιτίες γι’ αυτό, συνέβη επειδή ο Μασέτι δεν ήταν καθόλου γενναιόδωρος.

«Δεν τους κέρασα ούτε ένα ποτό και δεν τους έδωσα ούτε ένα ευρώ. Αυτή ήταν η επιλογή μου αλλά κάποιοι προφανώς ενοχλήθηκαν και απογοητεύτηκαν αλλά αν δεν το σέβονται ας μην είναι φίλοι μου» καταλήγει με νόημα χαρακτηριστικά.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.