Ελεύθερη με εγγύηση αφέθηκε σήμερα Πέμπτη (8/4), η κάτοχος του τίτλου Mrs World Κάρολιν Τζούρι έπειτα από ένα επεισόδιο στον διαγωνισμό ομορφιάς Mrs Sri Lanka το Σαββατοκύριακο που οδήγησε σε τραυματισμό της φιναλίστ, έγινε γνωστό από έναν εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομίας.

Η νικήτρια των καλλιστείων Mrs Sri Lanka Πουσπίκα ντε Σίλβα κατέθεσε μήνυση σε βάρος της Τζούρι, σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών ΜΜΕ, αφότου εκείνη αφαίρεσε με τη βία το στέμμα από το κεφάλι της Ντε Σίλβα, φωνάζοντας πως είναι διαζευγμένη και δεν πληροί τις προϋποθέσεις να κερδίσει τον τίτλο.

Η Τζούρι συνελήφθη όταν πήγε σε αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει, είπε ο αναπληρωτής γενικός επιθεωρητής Ατζίτ Ροχάνα, προσθέτοντας πως αφέθηκε αργότερα ελεύθερη με εγγύηση.

Η κάτοχος του τίτλου Mrs Sri Lanka συμμετέχει στα καλλιστεία Mrs World. Η Τζούρι, η οποία κέρδισε τον διαγωνισμό το 2020 στο Λας Βέγκας, είπε σε ΜΜΕ ότι θα μιλήσει αργότερα.

Από την πλευρά της, η Ντε Σίλβα διευκρίνισε, σε ανάρτησή της στο Facebook τη Δευτέρα, ότι δεν έχει πάρει διαζύγιο, αλλά είναι σε διάσταση.

Το βραβείο της επεστράφη την Τρίτη κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, αφού οι διοργανωτές των καλλιστείων επιβεβαίωσαν πως δεν είναι διαζευγμένη και της ζήτησαν συγγνώμη.

Ο επίσημος λογαριασμός της διοργάνωσης Mrs World στο Instagram αναγνώρισε τη νίκη της Ντε Σίλβα, σε μια σύντομη ανάρτηση με τη φωτογραφία της, την Τρίτη.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Υπενθυμίζεται ότι ο διαγωνισμός ομορφιάς στη Σρι Λάνκα πήρε άσχημη τροπή, όταν η νικήτρια των καλλιστείων κατέληξε στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι.

Η Μις Σρι Λάνκα είδε τη Μις Κόσμος να της βγάζει το στέμμα από το κεφάλι για να το δώσει στη φιναλίστ, με τον καυγά επί σκηνής να κλέβει δυστυχώς την προσοχή.

Η νικήτρια Pushpika De Silva κατάφερε να τιμηθεί με το στέμμα την Κυριακή το βράδυ, είδε ωστόσο τη Μις Κόσμος, Caroline Jurie, να ανεβαίνει ξαφνικά στη σκηνή, να αρπάζει το μικρόφωνο και να αποκαλύπτει πως η De Silva είναι χωρισμένη, κι έτσι δεν έπρεπε να πάρει καν μέρος στον διαγωνισμό.