Δάκρυα χαράς γέμισαν τα μάτια μιας μητέρας όταν είδε πώς έκαναν τα δίδυμά της όταν επανενώθηκαν δύο εβδομάδες μετά τη γέννησή τους.

Τη Laura Hough την είχαν προειδοποιήσει πως η κόρη της, Neve, που γεννήθηκε μόλις 652 γραμμάρια, μπορεί να μην τα κατάφερνε. Δεν ήταν όμως αυτή που μπήκε στη μονάδα εντατικής νοσηλείας νεογνών, αλλά ο δίδυμος αδερφός της Louie, που γεννήθηκε 1,5 κιλό.

Η 27χρονη μαμά από το Λίβερπουλ πήρε το παιδί στο σπίτι έπειτα από δύο βδομάδες και είδε τα δίδυμα να αγκαλιάζονται αμέσως μόλις τα έβαλε κοντά. Ήταν «τόσο γλυκό, αγκαλιάζονταν και κρατούσαν ακόμα και τα χέρια τους. Ήταν απίστευτο. Είναι τόσο δυνατά. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη».

Τα δίδυμα γεννήθηκαν στις 30 εβδομάδες της κύησης με επείγουσα καισαρική στις 8 Μαρτίου σε νοσοκομείο του Λίβερπουλ, έπειτα από επιπλοκές στην εγκυμοσύνη.

Παρά το γεγονός ότι το κορίτσι γεννήθηκε πολύ μικρό, δεν χρειάστηκε καμία βοήθεια. Στην αυξημένη φροντίδα μπήκε ο αδερφός της, που εμφάνισε πρόβλημα στους πνεύμονες.

Όταν τα δυο αδέρφια ήρθαν κοντά έπειτα από δύο βδομάδες «τύλιγαν τα πόδια τους το ένα γύρω από το άλλο και αγκαλιάζονταν, σε κάποια στιγμή το ένα κρατούσε τα χέρια του άλλου»…