Η σεξιστική συμβουλή του προκάλεσε κύματα κατακραυγής στα κοινωνικά μέσα, όταν συμβούλευσε τους άντρες να «τιμωρούν» τις γυναίκες για την «κακή συμπεριφορά» τους.

Ο Myron Gaines, personal trainer από το Μαϊάμι της Φλόριντα, δέχτηκε αρνητικά σχόλια με τη σέσουλα μετά το βίντεο που ανέβασε στο TikTok.

Στο υλικό έδινε συμβουλές στους άντρες για το τι πρέπει να κάνουν αν η γυναίκα ακυρώσει το ραντεβού τους.

Η συμβουλή του; «Άμεση τιμωρία» για την «ανεπιθύμητη συμπεριφορά» της.

Το TikTok απενεργοποίησε τελικά τον λογαριασμό του (@freshnfit) και η συζήτηση μεταφέρθηκε στο Twitter, όπου πολλοί οργισμένοι χρήστες τον έβαλαν στη θέση του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως φέρεται στις γυναίκες σαν σκυλιά.

He urged men to ‘punish’ women for their ‘bad behavior’

Δημοσιεύτηκε από Daily Mail στις Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020

«Απαντάτε απλά», έλεγε στο βίντεο για τη γυναίκα που τηλεφωνεί για να ακυρώσει το προγραμματισμένο ραντεβού, «εντάξει, δεν με πειράζει, αλλά δεν μου αρέσουν οι άστατες γυναίκες. Αν βγούμε τελικά έξω, εσύ θα πληρώσεις για τα ποτά ή το φαγητό. Τις γυναίκες, όταν εμφανίζουν ανεπιθύμητη συμπεριφορά, πρέπει να τις τιμωρείς άμεσα, ώστε να ξέρουν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι αποδεκτό».

Στο τέλος είπε κιόλας όταν δεν πρέπει «να ενισχύεις την κακή συμπεριφορά με θετική επιβράβευση», μιλώντας πράγματι με όρους εκπαίδευσης σκύλων.

Η διαδικτυακή κοινότητα δεν χάρηκε καθόλου με τον τρόπο που σκέφτεται και έσπευσε να του το δείξει…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.