Κι όμως, οι άνθρωποι που απατούν τις μόνιμες σχέσεις τους εμφανίζονται να λαχταρούν να κάνουν το εμβόλιο για τον κορονοϊό.

Αυτό μας λέει μια νέα μελέτη, που έγινε από την ιστοσελίδα γνωριμιών Ashley Madison, που βρήκε πως 4 στους 10 μοιχούς ζητούν απεγνωσμένα το εμβόλιο ώστε να μπορούν να «διατηρούν υπεύθυνα τις εξωσυζυγικές τους σχέσεις».

Από ένα δείγμα 2.400 μελών της εφαρμογής, το 31% εμφανίστηκε πολύ ενθουσιασμένο από τα νέα για το εμβόλιο του κορονοϊού, καθώς κάτι τέτοιο περιμένουν πως θα μειώσει την κοινωνική απόσταση μέσα στο 2021.

Η ιστοσελίδα ρώτησε το κοινό της αν συνεχίζουν να διατηρούν επαφές με τους παράνομους δεσμούς τους μέσα στην πανδημία και «πολλοί είπαν πως το κάνουν, σημείωσαν ωστόσο πως παίρνουν μέτρα, όπως η συχνή χρήση αντισηπτικού χεριών, η αποφυγή συνωστισμού, η παραμονή σε εσωτερικό χώρο και τα συχνά τεστ», δήλωσε ο διευθυντής στρατηγικής της υπηρεσίας, Paul Keable, στο Fox News.

«Το να κάνουν το εμβόλιο για τον κορονοϊό, αυτό θα λειτουργήσει ως εξτρά στρώμα προστασίας, επιτρέποντας στα μέλη μας να συνεχίσουν με ασφάλεια τους εξωσυζυγικούς αυτούς δεσμούς».