Μια 26χρονη από το Λας Βέγκας είναι ύποπτη για τον φόνο των παιδιών της, της ενός έτους Rose και 2χρονης Lily, λέγοντας στον πατέρα πως τα όργανα των δυο κοριτσιών «αξίζουν πολλά λεφτά».

Η Amanda Sharp-Jefferson συνελήφθη την προηγούμενη βδομάδα όταν ο σύντροφος και πατέρας των παιδιών, Jaykwon Singleton, επέστρεψε στο σπίτι για να δει κάτι τραγικό, τα δύο κορίτσια νεκρά, το ένα πάνω στο άλλο στην κούνια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Review Journal», που επικαλείται την έκθεση της αστυνομίας, ο Singleton είπε στους αστυνομικούς ότι η σύντροφός του «του έλεγε να κάνει ησυχία και σε κάποια στιγμή έκανε μια δήλωση πως τα όργανα αξίζουν πολλά λεφτά».

Όταν τη ρώτησαν για το ανατριχιαστικό σχόλιο, η μητέρα είπε πως «είδα μια ταινία όπου οι άνθρωποι έβγαζαν πολλά λεφτά πουλώντας μέρη του σώματος από κάποιον που πέθανε», σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού Fox 5 Vegas.

Η αστυνομία λέει για την ώρα πως τα αίτια θανάτου των δύο παιδιών δεν είναι ξεκάθαρα.

Ο πατέρας είπε ακόμα πως είναι με τη Sharp-Jefferson από το 2018 και δεν είχαν ποτέ προβλήματα. Μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον, όταν εκείνη άρχισε να κάνει λόγο «για έναν εναλλακτικό κόσμο πνευμάτων», όπως σημειώνεται στην έκθεση της αστυνομίας.

Η μητέρα εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Τρίτη για να κριθεί αν θα παραμείνει προφυλακισμένη.