Μέσω ανάρτησής του στο instagram ο γαμπρός του Ερντογάν και υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας ανακοίνωσε την παραίτησή του από τον υπουργικό θώκο έπειτα από πέντε χρόνια, επικαλούμενος προβλήματα υγείας. Ο Μπεράτ Αλμπαϊράκ σημείωσε μεταξύ άλλων στη δήλωσή του ότι «αποφάσισα ότι δεν μπορούσα να συνεχίσω την υπουργική μου δουλειά, την οποία είχα για πέντε χρόνια, λόγω προβλημάτων υγείας. Την επόμενη περίοδο θα αφιερώσω τον χρόνο μου στη μητέρα μου, τον πατέρα μου, τη σύζυγό μου και τα παιδιά μου, τους οποίους παραμέλησα λόγω αναγκαιότητας τόσα χρόνια που εκείνοι με στήριζαν αδιάλειπτα».

Ακολούθως ο Αλμπαϊράκ επεσήμανε ότι έθεσε με τους συνεργάτες του μεγάλους στόχους που θα συνεχιστούν με μεγάλα, ισχυρά και σταθερά βήματα, ενώ σημείωσε ότι όσον αφορά στην ενέργεια «οι σπόροι που σπέρνουμε στην οικονομία θα μετατραπούν σε τεράστια πλατάνια στο όχι πολύ μακρινό μέλλον και θα δούμε ότι η χώρα μας έχει επιτύχει τον στόχο της πλήρους ανεξαρτησίας. Δεν έχω καμία αμφιβολία γι’ αυτό» και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του. «Είθε ο Αλλάχ Παντοδύναμος, που γνωρίζει τα αόρατα, τις καρδιές και τις αληθινές προθέσεις, να μην μας χωρίσει από τον σωστό δρόμο. Ας θαυμάσουμε το τέλος μας» σημείωσε ο Αλμπαϊράκ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Berat Albayrak (@beratalbayrak) στις

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.