Τη σεξουαλική παραφορά έζησε μια πρώην δασκάλα στη Φλόριντα με μαθητή της, δηλώνοντας ακόμα και στην αστυνομία «τσιμπημένη» μαζί του.

Και τη συνέλαβαν ακριβώς γι’ αυτό, για «ανάρμοστη συναισθηματική σχέση» με ανήλικο. «Μεγαλύτερο από 12 αλλά μικρότερο από 16 χρονών», σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας

Η πρώην εκπαιδευτικός παραδέχτηκε πως ερωτεύτηκε παράφορα τον νεαρό μαθητή μετά τη σεξουαλική τους συνεύρεση στο σπίτι του.

Η Kristen O’Brien παραιτήθηκε από τα διδακτικά της καθήκοντα μόλις τον προηγούμενο μήνα και συνελήφθη πολύ πρόσφατα για τα ερωτικά παιχνίδια με τον ανήλικο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού WFTV, την 31χρονη δασκάλα έκανε τσακωτή η μητέρα του αγοριού, όταν βρήκε στο κινητό του τα ερωτικά μηνύματα που αντάλλαζαν.

Η O’Brien ομολόγησε στην εμβρόντητη μητέρα τη σεξουαλική έξαψη που ένιωθε για τον γιο της, λέγοντάς της μάλιστα ότι του έδωσε τρεις επιλογές.

Είτε να προσποιηθούν πως δεν εκδήλωσε ποτέ τον έρωτά της για εκείνον, είτε να σταματήσουν την ερωτική τους επικοινωνία, είτε τέλος να αφεθούν στο πάθος τους χωρίς να νοιάζονται για τις συνέπειες.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Daytona Beach News-Journal, ο νεαρός την άγγιξε σεξουαλικά κάποια στιγμή που ήταν σκεπασμένοι με μια κουβέρτα στον καναπέ του σπιτιού του.

Η ίδια άρχισε να γίνεται τότε φορτική στην οικογένεια, επιδιώκοντας να πιάσουν φιλίες για να είναι συνεχώς κοντά στο αγόρι. Ακόμα και τον μικρότερο αδερφό του προθυμοποιήθηκε να βοηθά στα μαθήματά του, αλλά και να τον συνοδεύει στις δραστηριότητές του.

Στο τέλος παραδέχτηκε βέβαια στη μητέρα πως ασχολήθηκε με τον μικρότερο αδερφό για να κάνει απλώς το «αγόρι της» να ζηλέψει.

Η δασκάλα αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες και για την ώρα είναι ελεύθερη, πληρώνοντας την εγγύηση των 50.000 δολαρίων…