Εδώ και μερικά  λεπτά ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ βγήκε από το στρατιωτικό νοσοκομείο που νοσηλευόταν και με ελικόπτερο μεταφέρθηκε στον Λευκό Οίκο.

Ο Τραμπ βγήκε από το νοσοκομείο Walter Reed, περπατώντας μόνος του και σε καλύτερη κατάσταση απ όταν μπήκε, φορώντας μια ιατρική μάσκα και αφού χαιρέτισε τους δημοσιογράφους τους έκανε νόημα πως όλα είναι καλά και ο ίδιος δυνατός και μπήκε μέσα σε ένα από τα τζιπ  της αμερικανικής προεδρείας.

Στη συνέχεια και αφού η πομπή διένυσε λίγες εκατοντάδες μέτρα επιβιβάστηκε στο προεδρικό ελικόπτερο το οποίο τον μετέφερε στον Λευκό Οίκο μέσα σε λιγότερο από πέντε λεπτά. Όταν έφτασε εκεί, χαιρέτισε και πάλι τους παρευρισκόμενους και χωρίς να κάνει κάποια δήλωση μπήκε στο εσωτερικό της προεδρικής κατοικίας.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα χθες οι θεράποντες ιατροί του Αμερικανού προέδρου είχαν τονίσει πως «Τις τελευταίες 24 ώρες πληρούσε ή ξεπέρασε όλα τα τυπικά κριτήρια χορήγησης εξιτηρίου από το νοσοκομείο. Αν και μπορεί να μην βρίσκεται εντελώς εκτός κινδύνου, η ομάδα και εγώ συμφωνήσαμε ότι όλες οι αξιολογήσεις μας, και το σημαντικότερο, η κλινική του κατάσταση, υποστηρίζουν την ασφαλή επιστροφή του προέδρου στο σπίτι, όπου θα λαμβάνει κορυφαίου επιπέδου ιατρική περίθαλψη όλο το εικοσιτετράωρο»