Αν και αποσύρθηκε για λίγο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά το θετικό τεστ του στο νέο κορονοϊό, ο Ντόναλντ Τραμπ επανήλθε σήμερα δυναμικά στο Twitter, από το στρατιωτικό νοσοκομείο Ουόλτερ Ριντ.

Πριν καλά καλά ξημερώσει, ο πρόεδρος των ΗΠΑ επιδόθηκε στην αποστολή σειράς tweet, καλώντας τους υποστηρικτές του να ψηφίσουν, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΝΟΔΟ. ΨΗΦΙΣΤΕ!»

«Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ. ΨΗΦΙΣΤΕ!»

«ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ. ΨΗΦΙΣΤΕ!»

«ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΨΗΦΙΣΤΕ!»

«Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΙΩΣΗ ΦΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΨΗΦΙΣΤΕ!»

«ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΨΗΦΙΣΤΕ!»

«ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ FAKE NEWS ΜΜΕ. ΨΗΦΙΣΤΕ!»

Η… βόλτα από το νοσοκομείο

Χθες, Κυριακή, ο Ντόναλντ Τραμπ βγήκε για λίγη ώρα από την πτέρυγα του στρατιωτικού νοσοκομείου Ουόλτερ Ριντ όπου νοσηλεύεται από την Παρασκευή προκειμένου να κάνει μια μικρή βόλτα με SUV που κινείτο αργά και να χαιρετίσει πλήθος οπαδών του έξω από το νοσοκομείο, την παραμονή της ενδεχόμενης επιστροφής του στον Λευκό Οίκο.

Προς γενική έκπληξη, μια οχηματοπομπή αποτελούμενη από μαύρα SUV εμφανίστηκε μπροστά στις πύλες του νοσοκομείου Ουόλτερ Ριντ νωρίς το βράδυ, κι ο Ντόναλντ Τραμπ, με μάσκα, χαιρέτισε μέσα από το κλειστό παράθυρο του αυτοκινήτου της προεδρίας πολυάριθμους υποστηρικτές του, που είχαν εγκατασταθεί στον χώρο έξω από το νοσοκομείο το Σαββατοκύριακο.

Η κίνηση προκάλεσε σφοδρές επικρίσεις, από γιατρούς κι όχι μόνο, ιδίως επειδή έθεσε σε κίνδυνο τους πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας που συνόδευσαν τον ένοικο του Λευκού Οίκου στη βόλτα.