Κάποιος σε έναν οίκο ευγηρίας της Νέας Υόρκης σκέφτηκε ότι θα ήταν μία εξαιρετική ιδέα να φέρει ένα νεανικό κορμί για να χορέψει στις ηλικιωμένες κυρίες που ζουν εκεί, με άλλα λόγια να φέρει έναν άνδρα στρίπερ.

Αλλά όταν κάποιος είδε σε φωτογραφία την 86χρονη μητέρα του να διασκεδάζει με έναν άνδρα ο οποίος φορούσε μόνο το εσώρουχό του, ενεπλάκησαν οι δικηγόροι, καθώς υπέβαλε μήνυση σε βάρος του οίκου ευγηρίας.

Πάντως, ο οίκος ευγηρίας East Neck Nursing and Rehabilitation Center αναφέρει ότι και οι 16 κάτοικοι ενέκριναν το show, ενώ η 86χρονη Bernice Youngblood ευχαριστήθηκε από το show και συνοδευόταν μάλιστα από την φίλη του γιου της, η οποία εμφανίζεται στην φωτογραφία.

Ωστόσο, η οικογένειά της είπε ότι η γυναίκα στη φωτογραφία είναι εργαζόμενη στον οίκο ευγηρίας.
Κατά τη μήνυση που υπεβλήθη, αναφέρεται ότι η Bernice Youngblood έχει μερική άνοια και ήταν μπερδεμένη και σαστισμένη όταν ο στρίπερ την πλησίασε και την κατηύθυνε να τοποθετήσει τα χέρια της σε σημεία του σώματός του, ανάμεσα στα οποία και η περιοχή των γεννητικών του οργάνων.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.