Έκανε τον γάμο της και μπήκε μετά στο αμάξι, καθώς ο παππούς της δεν έπρεπε να χάσει την ευκαιρία να τη δει ντυμένη νυφούλα.

Η 36χρονη Alex Pearce οδηγούσε για τρεις ώρες με το νυφικό, προκειμένου να επισκεφτεί τον οίκο ευγηρίας που ζει ο παππούς της και να τη δει ντυμένη στα λευκά, καθώς λόγω των περιοριστικών μέτρων του κορονοϊού δεν μπορούσε να παραβρεθεί στον γάμο.

Η νύφη και ο γαμπρός εμφανίστηκαν έξω από το δωμάτιο του παππού, ώστε να πιουν ένα ποτήρι σαμπάνιας και να φάνε ένα κομμάτι τούρτας. Κι όλα αυτά υποχρεωτικά πίσω από το τζάμι!

Ο 87χρονος Graham Burley, που πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον, έβαλε τα κλάματα όταν είδε την εγγονή του νυφούλα. Η Pearce, που είναι χειρουργός στο King’s College Hospital του Λονδίνου, παντρεύτηκε τον 41χρονο καλό της Phillip στις 29 Αυγούστου.

Στον γάμο τους όμως στο Σόμερσετ μπορούσαν να παραβρεθούν μόλις 30 καλεσμένοι, εξαιτίας των μέτρων για τον κορονοϊό. «Ήταν πολύ μεγάλος ο κίνδυνος για αυτόν για να έρθει στον γάμο», δήλωσε η εγγονή, «θα μπορούσε να επηρεάσει όλο το γηροκομείο, οπότε σκεφτήκαμε πως θα ήταν ωραίο να τον επισκεφτούμε».

Οι νιόπαντροι είχαν ενημερώσει τους υπαλλήλους του οίκου ευγηρίας κι έτσι η έκπληξη ήταν μόνο για τον παππού. «Έβαλε τα κλάματα όταν μας είδε. Ήταν πολύ ιδιαίτερη η επίσκεψή μας».

Λόγω του κορονοϊού, η συνάντηση έγινε πάντα με ένα τζάμι ανάμεσά τους. Του έδειξαν όμως τις φωτογραφίες του γάμου και σε 20 λεπτά ήταν και πάλι στο αυτοκίνητό τους…