Μια καθηγήτρια από τη Ρώμη, θα βρεθεί στο δικαστήριο με την κατηγορία για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου, μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν για την ερωτική σχέση που είχε με μαθήτριά της στο σχολείο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «La Repubblica», μεταξύ των δυο, είχε αναπτυχθεί μια σχέση μέσω μηνυμάτων που αντάλλαζαν από το διαδίκτυο, στα οποία η ανήλικη φέρεται να έγραφε «σ’ αγαπώ» στην καθηγήτριά της με εκείνη να απαντάει ανάλογα…

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, η καθηγήτρια είχε χαρίσει και ένα μενταγιόν στη μαθήτριά της, που δεν το αποχωριζόταν ποτέ.

Οι αρχές στην ιταλική πρωτεύουσα ξεκίνησαν έρευνα, μετά από την καταγγελία που έλαβαν από τη μητέρα μιας συμμαθήτριας της ανήλικης κοπέλας, που βρήκε στο κινητό της κόρης της μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου.

Η μικρή είχε δανειστεί το κινητό της συμμαθήτριάς της για να στείλει τα sms στην καθηγήτριά τους, ενώ σύμφωνα με δικαστικές πηγές που επικαλείται η εφημερίδα, το περιεχόμενο των μηνυμάτων ήταν τόσο σαφές, που αμέσως ξεκίνησε αυτεπάγγελτη δίωξη εναντίον της καθηγήτριας.

Καθηγήτρια και μαθήτρια ανακρινόμενες ξεχωριστά από την αστυνομία της Ρώμης επιβεβαίωσαν τον δεσμό τους, λέγοντας πως «αγαπιόμαστε και δεν υπήρξε καμία βιαιότητα στη σχέση μας».