Αεροπορική τραγωδία στην Ινδία, καθώς αεροπλάνο της Air India Express με σχεδόν 200 ανθρώπους κόπηκε στα δύο όταν βγήκε από τον τροχοδιάδρομο. Τουλάχιστον δύο οι νεκροί.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ από την Ινδία και το indianexpress.com μια πτήση Air India Express από το Ντουμπάι που μετέφερε 170 άτομα την Παρασκευή (7/8) κόπηκε στα δύο όταν προσγειώθηκε στον αεροδρόμιο της πόλης. Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί άνθρωποι έχουν τραυματιστεί.

O αριθμός των ανθρώπων που βρισκόντουσαν στη μοιραία πτήση δεν είναι ακόμη επιβεβαιωμένος, με το ΑΠΕ – ΜΠΕ να κάνει λόγο για 191 επιβάτες, ενώ άλλα διεθνή Μέσα αναφέρουν 186.

Οι αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι υπήρχε καπνός στη θέση του ατυχήματος και το αεροσκάφος φαίνεται να έχει χωριστεί σε δύο μέρη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι «το αεροσκάφος ξεπέρασε τον διάδρομο, έπεσε σε μια κοιλάδα και χωρίστηκε σε δύο κομμάτια».

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα ο χειριστής του αεροσκάφους πέθανε ενώ ο συγκυβερνήτης τραυματίστηκε σοβαρά. Το RT αναφέρει ότι τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και 35 έχουν τραυματιστεί.

Το αεροπλάνο φέρεται να γλίστρησε από τον διάδρομο στον κοντινό δρόμο καθώς προσγειώθηκε κατά τη διάρκεια ισχυρών βροχοπτώσεων.