Ο ορισμός της απάτης: Πήρε κορονο-δάνεια ύψους 1,6 εκατ. δολαρίων και έκανε… ζωάρα

Μια Lamborghini και ένα Rolex ήταν ανάμεσα στα πράγματα που αγόρασε


ΚΟΣΜΟΣ
15:58
05/08/2020
Ο ορισμός της απάτης: Πήρε κορονο-δάνεια ύψους 1,6 εκατ. δολαρίων και έκανε... ζωάρα
4
loading

Ευκαιρία για να κάνει μια ζωή που δύσκολα θα φανταζόταν υπό άλλες συνθήκες, έδωσε σε έναν 29χρονο από τις ΗΠΑ η πανδημία του κορονοϊού.

Το αμερικανικό κράτος του χορήγησε δάνεια για να καταβάλει τους μισθούς των υπαλλήλων του, που δεν υπήρχαν, και αυτός αξιοποίησε το ποσό για να κάνει κάποιες αγορές όπως ένα ακριβό Rolex και μια υπερπολυτελής Lamborghini, ένα Ford F-350 pickup, ένα ακίνητο, ενώ ξόδεψε χιλιάδες δολάρια σε strip clubs.

Είχε καταφέρει να λάβει δανειακές χορηγήσεις ύψους 1,6 εκατ. δολαρίων που προορίζοντας για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, ώστε να τους επιτρέψει να κρατήσουν τους υπαλλήλους τους παρά την κρίση που έχει προκαλέσει η πανδημία.

Έλαβε τα δάνεια αφού υπέβαλε αιτήσεις εξ ονόματος δύο εταιρειών. Μάλιστα, ο επικεφαλής της μίας από αυτές είχε πεθάνει τον Απρίλιο. Ωστόσο, τον εντόπισαν και πλέον είναι αντιμέτωπος με τις συνέπειες του νόμου.

Χθες, Τρίτη 4 Αυγούστου, στον κάτοικο αυτό του Χιούστον απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απάτη, καθώς στην πραγματικότητα ποτέ δεν απασχολούσε κανέναν απολύτως εργαζόμενο και στη συνέχεια οδηγήθηκε στη φυλακή.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Peter han

  Στην Αμερική αργά ή γρήγορα τους πιάνουν,ενώ στην Ελλάδα τους επιβραβεύουν αρκεί να είναι κολλητοί ή κουμπάροι των εκάστοτε ηγεσιών του ΠΑΣΟΚ η της νδ

 2. avatar Peter han

  Αν ήταν στην Ελλάδα θα τού έδιναν και παράσημα

 3. avatar Μεγαλύτερη απάτη

  Από την πανδημία δεν νομίζω να υπάρχει. Τους κλέφτες έκλεψε

 4. avatar 1+1

  Σιγουρα πρεπει να ειναι Έλληνας ή εστω Ελληνικής καταγωγής ο τύπος.
  Στη κομπινα παιρνουμε oσκαρ..!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει