Ευκαιρία για να κάνει μια ζωή που δύσκολα θα φανταζόταν υπό άλλες συνθήκες, έδωσε σε έναν 29χρονο από τις ΗΠΑ η πανδημία του κορονοϊού.

Το αμερικανικό κράτος του χορήγησε δάνεια για να καταβάλει τους μισθούς των υπαλλήλων του, που δεν υπήρχαν, και αυτός αξιοποίησε το ποσό για να κάνει κάποιες αγορές όπως ένα ακριβό Rolex και μια υπερπολυτελής Lamborghini, ένα Ford F-350 pickup, ένα ακίνητο, ενώ ξόδεψε χιλιάδες δολάρια σε strip clubs.

Είχε καταφέρει να λάβει δανειακές χορηγήσεις ύψους 1,6 εκατ. δολαρίων που προορίζοντας για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, ώστε να τους επιτρέψει να κρατήσουν τους υπαλλήλους τους παρά την κρίση που έχει προκαλέσει η πανδημία.

Έλαβε τα δάνεια αφού υπέβαλε αιτήσεις εξ ονόματος δύο εταιρειών. Μάλιστα, ο επικεφαλής της μίας από αυτές είχε πεθάνει τον Απρίλιο. Ωστόσο, τον εντόπισαν και πλέον είναι αντιμέτωπος με τις συνέπειες του νόμου.

Χθες, Τρίτη 4 Αυγούστου, στον κάτοικο αυτό του Χιούστον απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απάτη, καθώς στην πραγματικότητα ποτέ δεν απασχολούσε κανέναν απολύτως εργαζόμενο και στη συνέχεια οδηγήθηκε στη φυλακή.