Έκρηξη βίας και τρεις σοβαρά τραυματίες είναι ο απολογισμός ποδοσφαιρικού αγώνα στη Βραζιλία, με εικόνες που σοκάρουν λίγους μήνες πριν τη διοργάνωση του Μουντιάλ στη χώρα.

Η αστυνομία χρησιμοποίησε σφαίρες από καουτσούκ επιχειρώντας να σταματήσει τις συμπλοκές μεταξύ εκατοντάδων οπαδών ενώ έπειτα από λίγο έφτασε ελικόπτερο που προσγειώθηκε στον αγωνιστικό χώρο για να μεταφέρει τους τραυματίες στο νοσοκομείο.

Ο αγώνας σταμάτησε για περισσότερο από μία ώρα. Επρόκειτο για ματς του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος ανάμεσα στην Atletico Paranaense και τη Vasco da Gama.

Στα τηλεοπτικά πλάνα φαίνονται τουλάχιστον δύο χτυπημένοι οπαδοί να δέχονται κλωτσιές και να ποδοπατιούνται από πλήθος οπαδών της αντίπαλης ομάδας.

Κάποια στιγμή τουλάχιστον είκοσι οπαδοί της Atletico φαίνονται να χτυπούν ανελέητα έναν άνδρα που ήδη χτυπημένος κείτεται στο έδαφος.

Με παρόμοιο τρόπο δέχθηκε επίθεση κι ένας οπαδός της Atletico από οπαδούς της Vasco με έναν εξ αυτούς να τον πατά στο κεφάλι και το λαιμό ενώ ο άνδρας ήταν ήδη αναίσθητος, όπως μεταδίδει το βρετανικό Skynews.

Δεν υπήρχαν αστυνομικές δυνάμεις μέσα στο στάδιο αλλά κατέφτασαν και επενέβησαν όταν πια τα πράγματα είχαν βγει εκτός ελέγχου.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο